Başkan'dan İdman Morali

Başkan'dan İdman Morali

Akçaabat Sebatspor'un basın sözcüsü Hayati Yavuz, Trabzon Karadenizspor maçı ile yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi.

Yavuz, yaptığı açıklamada, 3 hafta öncesine kadar çok iyi mücadele eden bir takım olduklarını, bu mücadeleci takım ruhunu son 3 maçtır kaybettiklerini belirterek, bunun altta yatan nedenlerini araştırmak için sporcular ile birebir görüşme yaptıklarını ifade etti.

 

Form düşüklüğünün nedenlerini araştırdıklarını kaydeden Yavuz, şunları söyledi:

''Ama kimsede bir sorun yok. Sporcularımız da neden böyle olduklarını çözmüş değiller. Birebir görüşme sonrası onlara güvendiğimizi belirttik. Her takımda belli dönemlerde inişli, çıkışı aralıklar olabilir. Bizim de çıkış sonrası bir inişimiz oldu. Geçmişten ders alarak geleceğe bakmak istiyoruz. Kötü günleri Trabzon Karadenizspor karşılaşması ile sona erdirip çıkışa geçmek istiyoruz.''

 

Teknik direktör konusunda bir sıkıntının olmadığını da belirten Yavuz, ''Yönetim kurulumuz hocamızın arkasındadır. Son alınan mağlubiyetten sonra hoca tartışılır oldu. Ama hocamız takımı iyi tanıyan ve başarısı ortada olan birisi. Hoca konusunda yönetim olarak bir sıkıntı yoktur'' diye konuştu.

 

Öte yandan kırmızı-beyazlılar, hafta sonu oynayacakları Trabzon Karadenizspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor.

 

Teknik direktör İsmail Batur nezaretinde günde çift antrenman ile çalışmalarını sürdüren Akçaabat Sebatspor'un kulüp başkanı Cemil Kalkışım, antrenmana gelerek çalışma öncesi sporculara bir konuşma yaptı ve sporculara güvendiği mesajları verdi.



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor