Başkandan Duygusal Veda

Başkandan Duygusal Veda

Başkandan Duygusal Veda

Akçaabat’ın Büyükşehir olmasından sonra kapanan belediyeler arasında yer alan Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan duygusal bir veda mesajı yayınladı.

Şinik Belediyesi’ne ait resmi internet sitesinden verdiği mesajda, tüm belde halkına ve meclis üyelerine teşekkür eden Pehlevan “Meclis üyesi arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum. Kısaca duygularımı sizlere ifade etmek istersem; Arkadaşın Varsa KEYİFLİDİR... Hayallerin Varsa RENKLİDİR... Hazırlıklıysan KOLAYDIR... Hedeflerin Varsa BAŞARILIDIR... Biz de yıllar önce "Önce İnsan" diyerek yola çıktığımızda, bu yolculukta karşılaştıklarımızla arkadaş olduk, keyif aldık.  Hayaller kurduk, emek verdik dostlarımızın yanında yakınında olduk, yapmamız gerekenleri yaptık; karşılık beklemedik sevdik; sevildiğimizi gördük mutlu olduk. Karşılıksız sevginin ürünlerini hissettim, gördüm ve yaşadım. Her türlü koşula hazırdım, yılmadım arkadaşlarımla zoru kolay yaptık. Hedeflerimiz doğrultusunda sürekli yol aldık. Şu an toplumun benim için düşündükleridir önemli olan. Bu konuda çalışma arkadaşlarımın bana bu onuru yaşattıklarında ötürü kendilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum ve bundan sonraki hayatımda da sunmaya devan edeceğim ve asla “Yola Çıktıklarımı Yolda Bulduklarıma Değişmeyeceğim"; Yoksa “Hem Yolumu Hem Dostlarımı Kaybederim” bilincinde olacağım. Tüm çalışma arkadaşlarıma, belde halkına, deteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür eder şükranlarımı sunarım" şeklinde açıklama yaptı.

akcaabat-sinik-belediyesi.jpg

Öte yandan Başkan Cemil Pehlevan’a meclis üyeleri ve çalışma arkadaşları bir plaket vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler