Başkan Yıldızlı Esnafına Sahip Çıktı.

Başkan Yıldızlı Esnafına Sahip Çıktı.

Başkan Yıldızlı Esnafına Sahip Çıktı.

Başkan Yıldızlı Esnafına Sahip Çıktı.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ve Yıldızlı muhtarı Ufuk Can ve bir grup esnafla beraber, Yıldızlı esnafı ile ilgili sorunları görüşmek üzere AK Parti İl Başkanı Haydar Revi'yi makamında ziyaret ettiler.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya yaptığı açıklamada; Yıldızlı esnafını mağdur eden, 60 esnafın kaderiyle geleceği ile oynayan Yıldızlı giriş yolunun kapanmasıyla ilgili olarak esnafım mağdur olmuştur. Bu yolun bir an önce açılıp Yıldızlı'ya ek bir proje ile eski yerinden giriş verilmesini söyledi.

untitled-2-004.jpg

Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya Yıldızlı Mahallesi MUhtarı Ufuk Can ve bir grup esnafla önce Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş'u sonrada AK Parti İl Başkanı Haydar Revi'yi ziyaretleri ile ilgili olarak Sirikaya şunları söyledi. İl başkanımız oradaki esnafla ilgili mağduriyetlerinin bir an önce giderileceğini ve bu konuda bizlere yardımcı olacağına dair söz vermiştir. Görüşmelerimiz inşallah olumlu sonuçlanıp orada mağdur olan esnafımız rahata kavuşacaktır. Temennimiz eski Yıldızlıya deniz tarafından giren yolun bir an önce açılmasıdır. Oradaki esnafımızı el birliği ile yaşatmalıyız. Yoksa herkes şunu bilsin ki eski Yıldızlı merkez yerinde esnaf diye bir şey kalmaz yazıktır, günahtır. Tarihi çok eskiye dayanan o güzelim eski Yıldızlı merkezine hep beraber sahip çıkalım.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler