Başkan Uyarıda Bulundu

Başkan Uyarıda Bulundu

Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Kemal Sivri, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla şoför esnafa uyarılarda bulundu.

Sivri, yaptığı açıklamada, okulların açılmasıyla birlikte trafikteki yoğunluğun daha da artacağını belirterek, ''Özellikle ana sınıfına ve birinci sınıfa başlayan minik yavrularımız ilk kez trafiğin içinde olacaklarından şoförlerimizin dikkatlerini daha da yoğunlaştırmaları, istenmeyen kazaların önüne geçilmesi için yararlı olacak.'' dedi.


Yolcu taşımacılığı yapan şoför esnafın yanı sıra öğrenci servisi olarak görev yapan esnafın da dikkatli olması gerektiğine işaret eden Sivri, şöyle devam etti:


''Minik yavrularımızı evlerinden okullarına, okullarından da evlerine götürürken özellikle yaptıkları manevralara büyük özen göstermeliler. Emin olmadıkça hiçbir şoförümüz aracını hareket ettirmemeli. Gerektiği takdirde öğrencileri bizzat evlerinin kapılarına kadar kendileri götürmeli.''


Sivri, trafikteki istenmeyen sonuçların ortadan kaldırılmasının sadece şoför esnafının işi olmadığını da dile getirerek, ''Özel araç sürücülerinin de üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmeleri gerekir.'' diye konuştu.

Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler