Başkan Türkmen konuştu

Başkan Türkmen konuştu

Şefik Türkmen adaylık sinyali verdi

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, 2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimde aday olup olmayacağı konusunda sinyal verirken, ‘bağımsız aday olur mu?’ sorusunu da cevaplandırdı. Günebakış Gazetesi'nden Berkant Parlak'a konuşan Başkan Türkmen, Akçaabat’a layık aday adaylarının çıkmasını olumlu bulduğunu ifade ederken, adaylar konusunda halkın tavrının önemli olduğunu kaydetti. Türkmen, başarılı belediyecilik yaptıklarını söyleyerek bu anlamda kendini işaret etmiş oldu.

AKÇAABAT’TAKİ İMAJIMIZ İYİ
Önümüzdeki seçimlerle ilgili net ifadeler kullanmayan Başkan Türkmen, kendisinin Akçaabat Belediye Başkanlığı görevini çok iyi bir biçimde sürdürdüğünü vurguladı. Türkmen, “İşimizi iyi yapıyoruz. Halktaki imajımız da çok iyi. İmajımızda herhangi bir bozulma falan yok. Akçaabat’ta yapılan ciddi anketlerde çok önde çıkıyoruz. Aday adaylık başvuruları için de şunu söyleyebilirim: Aday olanlar olsun mutlaka. Demokrasini olduğu yerde herkes aday olabilir. Akçaabat’a layık olan iyi kişiler çıksın aday adayı olsun. Ama burada neticede vatandaşın kararı önemlidir. Vatandaştaki yansımalar nelerdir, bunlar önemlidir. Demokrasilerde önemli olan bunlardır” dedi.

AK PARTİ’Lİ BELEDİYE BAŞKANIYIM
Hakkında “AK Parti’den aday gösterilmezse, bağımsız aday çıkacak” şeklinde iddialar çıkan Türkmen bu iddiaları ise şöyle yanıtladı: “Ben bu konuda kimseye herhangi bir söz söylemedim. Ben AK Parti’nin içerisindeyim. AK Partili belediye başkanıyım. Öyle şeyler düşünmüyoruz. Başarılı da bir belediyeyiz. Bu bölgenin en başarılı belediyelerinden biriyiz. Örnek belediyeyiz ve markayız. Giderek markamızı da yükseltiyoruz. Akçaabat Belediyesi ihtiyaç olan her şeyi yapıyor. Şu durum da çok manidardır. 2009 yerel seçimlerinde çok aday çıkmamıştı. Bugün çok aday çıkması da manidardır. Bir aday çıktı AK Parti’den o da tutunamadı. Bu mesele düşünüldüğü gibi değil.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset