Başkan Şenol AYVAZ

Başkan Şenol AYVAZ

Akçaabat Sebatspor'da Başkanlığa Şenol Ayvaz getirildi.

SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ.SİZLER İÇİN HİÇBİR KARŞILIK BEKLEMEDEN KONGREYİ TAKİP ETTİK. ANCAK BAZI HABER SİTELERİ OTURDUKLARI YERDEN HABERLERİMİZİ İZİNSİZ OLARAK  AYNEN KULLANMIŞTIR. ONLARI EMEĞE SAYGIYA DAVET EDİYORUM. DERVİŞ ALTUNTAŞ

              Akçaabat Sebatspor’da olağanüstü genel kurul yapıldı.

TFF 2.Lig takımlarından Akçaabat Sebatspor’da yapılan olağanüstü genel kurulda Başkanlığa 2. Kez Şenol Ayvaz getirildi. 775 delegenin oy halkı bulunan genel kurula 68 delege katıldı ve katılan delegelerden 44 oy alan Şenol Ayvaz Başkanlığa tekrar getirildi.

            Kongre sonrası AA muhabirine açıklamada bulunan Başkan Şenol Ayvaz,  geçmişte yaşanan kırgınlıkları bir tarafa bırakarak yeni bir sayfa açtıklarını, Akçaabat Sebatspor’u sevenleri bir araya getirerek kulübü layık olduğu yere çıkartacaklarını belirtti. Ayvaz “ Çok zor bir göreve talip olduğumuzu biliyoruz. Ben ve arkadaşlarım bu zorlukları bile bile göreve talip olduk. Sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Biz Akçaabat Sebatspor’u gönülden seviyoruz. Bunu yaparken kimseden takdir istemiyoruz.”dedi.

 

            Başkan Ayvaz pazartesi günü ilk yönetim kurulu toplantısını yapacaklarını ve takımın kampını ziyaret edeceklerini belirterek “ ilk fırsatta kamp yerine giderek teknik heyet ve sporcularımızı ziyaret edeceğiz” dedi.

 

İşte Ayvaz'ın yönetim listesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Spor