Başkan Kursiyerlerle

Başkan Kursiyerlerle

Başkan Kursiyerlerle

168 saat seracılık eğitimine tabi olduktan sonra sınavı geçip sertifikalarını alan seracılık kursiyerleriyle Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen bir toplantıda buluştu.

Toplantıya, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in yanı sıra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Nezir, Özel Kalem Müdürü Mustafa Mersinli, Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Sebahattin Yazıcı, eğitmen Selahattin Yılmaz ve kursiyerler katıldı.

Toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,  tarımın her alanında bilinçli hareket etmenin teknolojiyi ve bilimi kullanmanın üretimde kaliteyi arttıracağına vurgu yaptı.

Her yaşta ve her alanda eğitimin önemine değinen Başkan Türkmen, “ Sabır ve emekle devam ettiğiniz 168 saatlik seracılık kursunun sonuna geldik. Yöremizin iklimi, birçok ürünü yetiştirmemize elverişli. Vatandaşlarımıza, paydaş kuruluşlarla işbirliği halinde tarım ve hayvancılık konusunda eğitimler düzenliyoruz. Amacımız; tarımda ve hayvancılıkta eğitimi, teknolojiyi ve bilimi kullanarak yerli olanı sürdürülebilir hale getirmektir. Bu konuda gerek Akçaabat Belediyesi gerekse diğer paydaş kuruluşlar imkanlar ölçüsünde tüm vatandaşlarımıza destek vermeye her zaman hazırdır.” dedi.

akcaabat-beledieysi.jpg

“Ünü Evliya Çelebiden beri süre gelen Akçaabat Halk Pazarımız yetiştirdiğimiz ürünleri satabilmemiz açısından büyük bir fırsattır.”  diyen Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen “Hiçbir zaman organik olandan vazgeçilmez. Düzenlenen kurslarda eğitim alarak bilinçli ve organik tarım yapan çiftçilerimiz her daim kazanacaktır.” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonunda kursiyerler, tarımda ve hayvancılıkta eğitim kursları düzenleyen ve desteğini hiç esirgemeyen Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e teşekkürlerini sundular. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler