Başkan Kapıdan Çevirildi

Başkan Kapıdan Çevirildi

Belediyelerin Genel Problemleri” konulu toplantıya 25 dakika geç gelen Akçaabat Mersin Beldesi Belediye Başkanı Hamza Özlü, salona alınmadı.

 

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta başkanlığında Vali Dr. Recep Kızılcık’ın da katıldığı “Çevre ve Şehircilik İş ve İşlemleri ile Belediyelerin Genel Problemleri” konulu toplantıya 25 dakika geç gelen Akçaabat Mersin Beldesi Belediye Başkanı Hamza Özlü, salona alınmadı.

 

Korumalar Geri Çevirdi

VALİLİK toplantı salonunda saat 14.00’te başlayacağı bildirilen toplantıya 14.25’te geldiğini belirten Özlü, “Kapıdaki valilik korumaları beni salona sokmadı. Vali Bey’in talimatı olduğunu söylediler. Ancak Vali Bey ile bakan yardımcısının da 14.20’de geldiğini öğrendim” dedi.

 

Sert Yaptırımlar Uygulanıyor

SALON kapısından geri döndürülen Belediye Başkanı Özlü, “Seçilmiş olmamızın hiçbir önemi yok. Bize karşı sert yaptırımlar uygulanıyor. Vali gecikince birşey yok ama, başkan gecikirse salona alınmıyor. Yolda gelirken kaza olamaz mı? Lastik patlayamaz mı?” dedi.

 

TRABZON Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın başkanlığında, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile belediye başkanlarının da katılımıyla yapılan ‘Çevre ve Şehircilik’ konulu toplantı yaklaşık 20 dakika geç başladı. Toplantıya katılmak üzere gelen Mersin Belediye Başkanı Hamza Özlü, valilik korumaları tarafından ‘geciktiği’ gerekçesiyle salona sokulmadı. Duruma tepki gösteren Özlü, “Böyle şey olmaz. Aracımızın lastiği de patlasa demek böyle olacak” diyerek Mersin’e geri döndü. Vali Kızılcık ve Bakan Yardımcısı Balta’nın konuşmalarından sonra toplantının basına kapatılması ise tepkilere neden oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler