Başkan Ankara'dan Müjdelerle Döndü

Başkan Ankara'dan Müjdelerle Döndü

Başkan Ankara'dan Müjdelerle Döndü

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, hafta sonu Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Türkmen, Akçaabat için önemli projeler ile ilgili bilgi aldığı ziyarette, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Türkmen “Akçaabat ilçe ilgili önemli projelerin hızlandırılması içim bir dizi görüşmeler gerçekleştirdik. Akçaabat Dürbinar mahallesinde  yapılacak kentsel dönüşüm ile ilgili TOKİ başkanıyla toplantı yaparak, işlemin hızlandırılması için yapılması gerekenler gözden geçirildi” dedi.

İçişleri bakanı Süleyman Soylu’yu da makamında ziyaret eden Başkan Şefik Türkmen, Akçaabat’ta gerçekleşecek projeler ile kendisine bilgi aktardığını ifade etti. Başkan Türkmen “İçişleri Bakanlığı’na getirilen milletvekilimiz Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ettik. Akçaabat’taki projeleri kendisine aktardık. Trabzon’un projelerini yakından takip ettiğini ifade etti” dedi.

Türkmen “Bakan Soylu Bizim için Büyük bir Şans”

Başkan Şefik Türkmen “Ülkemizin geçmekte olduğu bu kritik dönemde İç İşleri Bakanlığı gibi önemli bir görevi yürütmekte olan sayın bakanımız bizlere zaman ayırarak Trabzon’un ve ilçemizin sorunlarını en ince ayrıntısına kadar takip etmektedir. Bakanımızı Sayın Süleyman Soylu ülkemiz ve ilimiz için büyük bir şans olduğuna inanıyorum. Kendisine teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Düzköy Kavşağında Çalışmalar Başlayacak”

Başkan Türkmen, Son zamanlarda büyük sorun haline gelen Düzköy Kavşağı’ndaki trafik sıkışıklığının giderilmesi için Süleyman Soylu’ya bilgi verdiğini ve  “Bakanımız Düzköy kavşağı ile ilgili gerekli çalışmaların başlatılacağını bizlere belirtti. Bunun gibi diğer önemli projeleri de takip ettiklerini ifade etti” dedi.

Akçaabat'ta SGK Binası...

Akçaabat’a yapılacak SGK binası içinde görüşmeler gerçekleştirildiğini ifade eden başkan Türkmen “Akçaabat’ta yapılacak Sosyal Güvenlik Kurumu binası için kurum başkanı ile temas kurularak arsa konusu görüşüldü. Kısa süre içinde sonuçlanmasını bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler