Basına yemek ikramı

Basına yemek ikramı

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı Akçaabat’ta çalışan medya mensuplarıyla yemekli davette bir araya geldi.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığı Akçaabat’ta çalışan medya mensuplarıyla yemekli davette bir araya geldi. Geçen hafta yapılan kongrede tekrar başkanlığa seçilen Osman Zeki Alşan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu yemeğe bazı iş adamları da katıldı.
Darıca beldesindeki Kral Restaurant’ ta ki yemekte bir konuşma yapan kooperatif başkanı Osman Zeki Alşan “kooperatif olarak Akçaabat esnafımıza önemli hizmetler yapmaktayız, sizler de medya olarak tüm Akçaabat’ın sesini duyurmak için ve bölgede Akçaabat için kamuoyu oluşturulmasında önemli bir görev üstlenmeniz nedeniyle Akçaabat’a yapmış olduğunuz katkı çok büyüktür. Hepimiz Akçaabat için çalışalım ve birlik olalım “dedi. Yemekli toplantıya kooperatif yönetiminden Mustafa Derçin, Adnan Güven, Sadık Atmaca, Fatih Yardım ve kooperatif müdürü İsmail Bulut katılırken diğer iş adamlarından Sabri Kahrimanoğlu, Metin Yardım ve Bülent Kalkışım’ ın da davet edildiği, seçimlerde ayrıca Alşan’a karşı listede yer alan Kadir Gaydan’ın da davet edildiği gözlendi.
Yemeğe katılan gazeteciler Akçaabat Yeni Haber Gazetesi imtiyaz sahibi İsmail Topal ve haber müdürü Cemil Bıyıklı, Anadolu Ajansı muhabiri ve www.akcaabathaber.com editörü Derviş Altuntaş, Karadeniz gazetesinden Uğur Tütenk ve Kuzey Ekspres Akçaabat muhabiri Berat Topal’da seçimi kazanan yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulunarak davetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler