BAŞIMIZ SAĞOLSUN

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Akçaabat Sebatspor'un efsane Başkanı Mevlüt Selami Yardım vefat etti. İşte cenaze terihi ve yeri.

Akçaabat Sebatspor'un efsane başkanı Mevlüt Selami Yardım bugün Kıbrıs'ta hayatını kaybetti.

Efsane Başkan son olarak 10 gün önce (16.04.2010) tarihinde Akçaabat'a gelmiş ve objektiflerimize bu şekilde poz vermişti.

Akçaabat Sebatspor’un onursal başkanı Mevlüt Selami Yardım geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım, Onursal Başkan’ı Kıbrıs’ta geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettiklerini ve üzüntülerinin büyük olduğunu belirtti. Başkan Kalkışım “Kulübümüzün onusal başkanı olan Mevlüt Selami Yardım’ı geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik. Yüreği Akçaabat sevdasıyla çarpan, onursal başkanımızın Akçaabat Sebatspor ile özdeşleşmiş bir şahsiyet ve kulübümüzün moral ve motivasyon kaynağı idi. Akçaabat Sebatspor’a ve ilçemize yaptığı hizmetler unutulmayacaktır. Camiamızın başı sağolsun”  dedi.

 

 

Mevlüt Selami Yardım, 1999-2000 sezonunda 3. Ligde mücadele eden Akçaabat Sebatspor’un başkanlığına gelen ve o sezon katılığı 2. Lig’e yükselme maçlarında Akçaabat Sebatspor’u 2. lige ve ardından Lig A ve 2 sezon sonrada Süper lige yükselmesinde başkanlık yapmıştı.

 

76 yaşında hayata veda eden Akçaabat Sebatspor’un Onursal Başkanı Mevlüt Sealmi Yardım’ın cenazesi 27 Nisan Salı günü  İstabul Altunizade İlahihiyat Fakültesi Camii’nde öğlen namazına müteakiben  kılınacak ve Üsküdar Kuzguncuk Nakkaştepe mezarlığına defnedileceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Haberler