Başarıya ödül

Başarıya ödül

Manisa'da yapılan Minikler Türkiye Boks Şampiyonası'ndan madalyayla dönen minik boksörlerimiz Kaymakamı Erol Özkan tarafından ödüllendirildi.

25 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Manisa'da yapılan Minikler Türkiye Boks Şampi-yonası'ndan madalyayla dönen minik boksörlerimiz Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan tarafın-dan ödüllendirildi.
56 ilden 719 sporcunun katıldığı şampiyonada tüm rakiplerini mağlup ederek 31 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Hüseyin Tolip ve 46 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Osman Tolip'i makamında kabul eden Kaymakam Erol Özkan, her iki sporcuyu da öperek kutladıktan sonra kendilerine içerisinde eşofman, şort ve ayakkabının da bulunduğu birer hediye paketi verdi.
Başarılı boksörlerimizden; Atatürk'ün de ifade ettiği gibi zeki, çevik ve ahlâklı olmalarını iste-yen Kaymakam Özkan, bundan sonra da ilçemizin adını duyur-mak için çok çaba harcamalarını istedi.
Milli Takım Antrenörü Mehmet Değermenci'nin öğrencisi olan boksörlere, Kaymakam Öz-kan'ı ziyaretleri esnasında Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Aksoy ile Mehmet Değermen-ci'nin Milli Takım Kampı'nda olması nedeniyle halen Akçaabat'taki büyük boksörleri çalıştırmakta olan Hasan Değermenci eşlik etti.
       

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor