Başaran,Türkiye 2. Oldu

Başaran,Türkiye 2. Oldu

Kayseri'de yapılan Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda ilçemizi temsil eden 63 kg'da Samet Başaran Türkiye 2. Oldu.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığının 2008 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Türkiye boks şampiyonası 4–10 Şubat tarihleri arasında Kayseri’de yapıldı. 55 ilden toplam 380 sporcunun katıldığı şampiyona’da Akçaabat Belediye Spor Kulübü adına yarışan Samet Başaran 63kg’da Türkiye 2. oldu.

Konu ile ilgili sitetemize bilgi veren Boks Milli Takım Antrenörümüz Mehmet Değermenci, "geçtiğimiz hafta Gençler Türkiye Boks Şampiyonası'nda  Türkiye şampiyonu olan Yakup Şener’in ardından bu kez’de bir başka bir sporcumuzun Türkiye 2. olması bu branşta ne kadar başarılı olduğumuzu bir kez daha göstermişitr" dedi.

 Milli takıma bir sporcu daha kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirten Değermenci, geleceklte ilçemizi her yerde tanıtımını yapacak bu çocuklara sahip çıkmanın zamanı geldiğini belirtii. Değermenci "Artık bu çocuklara sahip çıkalım.Kimseden yeteli desteği görmüş değiliz.Bu çocuklara sahip çıkılsa gelecekte çok daha büyük başarılara imza atacaklarına inancımız tam, yeterki sahip çıkılsın" diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Spor