Başaran'ın Çıkışı Şok Etti.

Başaran'ın Çıkışı Şok Etti.

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı ve eski milletvekili Ali Kemal Başaran, Akçaabat Fatih Stadyumu’nun TOKİ’ye verilmemesi gerektiğini söyledi.

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı ve eski milletvekili Ali Kemal Başaran, Akçaabat Fatih Stadyumu’nun TOKİ’ye verilmemesi gerektiğini söyledi.  Akyazı stadyumunun yapılmasına karşılık, TOKİ’ye devredilecek olan Fatih Stadyumu’nun ilçeye yeni bir stat yapılana kadar verilmemesi gerektiğini savunan Başaran, Akçaabat’a kurulması istenen üniversite için muhtarlardan destek istedi.

 

Akçaabat otelcilik uygulama okulu salonunda yapılan toplantıya Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Emniyet Müdürü Sedat Tüfekçi Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, vakfın yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Vakıf Başkanı Başaran, Akçaabat için vakıf olarak sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Akçaabat’ın sorunlarını yetkililere bildirmek çözümde yardımcı olmak vazifelerimiz arasındadır. Siz muhtarlar ilçemizin yapı taşlarısınız. Mahallelerinizdeki sorunları bize bildirin. İlimizde çözülmeyen sorunları Ankara’ya ulaştırmalıyız. Vakıf hastasına, öğrencisine, garibine yardımda bulunacaktır. Gençlerin sorunları giderilmeli, stadımızı yeni bir stat yapılmadan TOKİ’ ye vermemeliyiz. Tarım konusu önde gelen sorunlardan. Doğalgaz çalışmaları hızlandırılmalı” diye konuştu. Başaran, Trabzon’a yapılması konuşulan ikinci üniversitenin, Akçaabat’a kurulması yönündeki çalışmalarda muhtarlardan destek istedi.

İNANIRSAK BAŞARIRIZ

Daha sonra söz alan Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat’ta üniversite kurulması için altyapının hazır olduğuna dikkat çekerek, “Akçaabat Belediyesi’nin de bu konuda isteği var. İnanırsak, bunu başarırız” dedi.

BİRLİĞİMİZİ SAĞLAM TUTALIM

Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen ise, Akçaabat’ın Trabzon turizminde ön sırada yer aldığını belirterek, “Trabzon’a gelen yerli ve yabancı turistler Akçaabat’a uğramadan geçmiyor. Akçaabat gün geçtikçe büyüyor. Büyüklük ve nüfus oranıyla her yerde önde olmalıyız. Bu nedenle birlik ve beraberliğimizi sağlam tutmalıyız” ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler