Balta'dan Yeşilay Ziyareti

Balta'dan Yeşilay Ziyareti

Balta'dan Yeşilay Ziyareti

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili  Muhammet Balta, Yeşilay Trabzon Şube’sinin çalışmalarını yerinde inceledi. Şube Başkanı Köksal Boz ve yönetim kurulu üyeleri ile çalışmalar hakkında bilgi alan Balta, Yeşilay’ın Trabzon’da farkındalık yarattığını söyledi.

 

Şube Başkanı Boz, Balta’ya ziyaretinden dolay teşekkür ederek,  Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’nın başkanlığını yaptığı çevre komisyonunun bağımlılıkla mücadele alanına da girdiğini söyledi. Boz, “Sayın vekilimizle il başkanlığı döneminde birlikte çalıştık. Şu anda TBMM Çevre Komisyonu Başkanı. Çevre Komisyonu da Yeşilay’la ortaklaşa güzel işler yapar. Güzel  bir çevre için güzel bir nesil lazım. Bundan sonra hem sizlerle hem yerel yönetimlerle hem sivil toplum örgütleriyle iktidarımızın da hükümetimizin de özellikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da çok mücadele verdiği bu bağımlılıkla mücadele konusunda çok aşama kaydedeceğimizi düşünüyorum. Sizi yakından tanıdığım için bu konuda hassasiyetinizi de biliyorum. Bağımlılıkla mücadele çalışması çağımızın en büyük projesi olmalı. Bağımlı olan kişileri kurtarmak için çalışmalar yapıyoruz. Bunun yanında küçük yaşlarda ki  çocuklarımızı bağımlılığa karşı duyarlı hale getirmemiz gerekiyor. Bunun için de çevre komisyonu başkanı olarak sizin yerel yönetimlerimiz, milletvekillerimizi sivil toplum örgütlerimizle çalışmalarımızı yapmalıyız. Sağlıklı gelecek için sağlıklı nesiller yetiştirmemiz lazım” dedi.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili  Muhammet Balta, “2007 yılında beraber yola çıktığım arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. O arkadaşlarımızdan 4 kişi milletvekili. Geri kalanlar belediye başkanı, büyükşehir belediye meclis üyesi, sivil toplum örgütü başkanı. Bu ülkeye hizmet yapan insanlar. Bundan mutlu oluyorum. Siz de beraber yola çıktığımız arkadaşlarımızdan birisiniz. Çok güzel işler yaptık. Sizlerde burada toplumun kanayan yarası olan bağımlılıkla alakalı farklı alanlarda arkadaşlarınızla birlikte fedakarca çalışıyorsunuz. Yeşilay’ımızı daha önce okullarda ders kitaplarında görürdük. Son zamanlarda sayenizde yaptığınız programlarla farkındalık oluşturdunuz. Allah sizlerden razı olsun. İyi yapılan işlere iyi insanlara sağlığında iyi olduğunu söylemek lazım. İyi ve güzel işler yapıyorsunuz. Hedefe ulaşacağınıza gönülden inanıyorum. Bize ne düşerse üzerimize düşen görevi sorumluluğu sonuna kadar yerine getiririz. Sağlık komisyon başkanımız Prof. Dr. Necdet Ünivar bu konuya çok ilgili. Trabzon’da kendisini bir konferansa davet ederiz. Biz sizlerle birlikte ortak projeler yapabiliriz” diye konuştu. Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Milletvekili Muhammet Balta’ya ziyareti anısına hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler