Balta İlçe Teşkilatında

Balta İlçe Teşkilatında

AK Parti Trabzon İl Teşkilatı Muhammet Balta başkanlığındaki yönetim kurulu, AK Parti Akçaabat İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Teşkilatı’nın Muhammet Balta başkanlığındaki yönetim kurulu, AK Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret ediyor. Belirlenen bir takvim çerçevesinde bütün teşkilatları ziyaret edecek olan AK Parti İl Yönetimi, önceki hafta sonu başlattıkları ziyaret programı çerçevesinde AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
Sabah saat 10.00’da gerçekleştirilmesine karşın Akçaabat Teşkilatı’nın kalabalık bir katılımla karşıladığı AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, “AK Parti iktidarının doğru yolda olduğunun açık göstergesi olan teşkilatlarımızdaki özveri ile gönüllü ve onurlu duruşun halka hizmete dönüşmesinden de son derece mutluyuz. AK Parti Türkiye’nin partisi olduğunu artık açık olarak ortaya koymuştur. Taraflı tarafsız herkes bunun böyle olduğunu biliyor. Bu da bize yeni hizmetler üretme, Trabzonumuza hak ettiği yatırımları alma konusunda teşvik ediyor. Başbakanımızın Trabzon’a verdiği önemi ise Ankara’daki Trabzon etkinliklerindeki konuşmasında herkes gördü. Başbakanımız ve partimizin Trabzon’daki temsilcileri olarak bizlerin ise tek amacı hiçbir karşılık beklemeden Trabzon’u modern bir dünya kenti yapmaktır.” şeklinde görüşlerini dile getirdiler.
Bir süre önce görev başına gelen AK Parti İl Yönetim Kurulu üyelerini, AK Parti teşkilat mensuplarına takdim eden İl Başkanı Muhammet Balta, yapmış olduğu konuşmasında, AK Parti’nin kurumsal yapısı içerisinde teşkilatlara çok iş düştüğünün altını çizerek şunları dile getirdi:
“Önümüzde mahalli idareler seçimi var. Bu önemli bir sınavımız olacak. Artık daha sık bir araya gelmeli ve kenetlenmeliyiz. Yerel seçimlerde AK Parti başarılı olmak zorunda. Hedefimiz bütün belediyelerde yüzde 50’nin üzerinde oy potansiyelini yakalamaktır. Özellikle partimize yeni üyeler kazandırma yolunda da çaba göstererek Türkiye ortalamasının üzerine çıkmalıyız.”
İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini Akçaabat’ta İlçe Yöneticilerinin yanı sıra belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkanları ile bazı belde başkanları karşıladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset