Bakioğlu Sert Konuştu

Bakioğlu Sert Konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon milletvekili adaylarından 5. sırada bulunan İlker Bakioğlu seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat'taydı.

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon milletvekili adaylarından 5. sırada bulunan İlker Bakioğlu seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat'taydı.

Akçaabat'ta geceden beri süregelen yağmur nedeniyle Akçaabatın adeta sel altında kaldığını dile getiren Cumhuriyet Halk Partisinin genç adayı '' Birçok iş yerini su bastı,bir çok vatandaşımız evinden dışarı çıkamadı ve mağdur oldu. Özellikle belirtmek gerekir ki 'Büyükşehir(!)' vaadiyle kandırılan Akçaabat halkının yaşadığı mağduriyetin sebebi Büyükşehir belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçü ve Akçaabat belediyesidir. Aslında sular altında kalan Akçaabat değil Trabzon belediye başkanı  Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Akçaabat belediye başkanı Şefik Türkmen'dir. Makam araçlarıyla dahi Akçaabatı gezememiştir. Akçaabatlı adeta üvey evlat muamelesi görmektedir '' diye konuştu. Çalışmaları esnasında vatandaşın ekonomik olarak buhranda olduğunu dile getiren Bakioğlu '' Akçaabat insanının alım gücü düşmüştür,kalabalıktan yürünemez olan caddelerin yerini siftah yapmadan kapatılan dükkanlar almıştır.Üreten Akçaabat tüketen Akçaabat haline gelmiştir.Akçaabat kendisine reva görülen bu zulmü görecek ve  tepkisini koyacaktır. İnanıyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisine hakettiği desteği bu seçimde gösterecektir Akçaabatlı kardeşlerim '' diye konuştu.   Bakioğlu ayrıca tekel binasının yanında mevcut bulunan elektrik trafosu hakkında ise şöyle konuştu .

kavakli.jpg

'' Tekel binasının yanındaki elektrik trafosu 20 yıldır kaldırılmayı bekliyor. Vatandaşı oyalayan,hizmet götürmekte her zaman ki gibi savsaklayan mevcut iktidarın bir 20 yıl daha insanlarımızı oyalamasına,kandırmasına izin vermemeliyiz. İnsanların mağduriyeti gözler önündedir,halkın tepkisini göremeyen idareciler ne yazık ki görevlerini uygun bir şekilde yerine getirememekte ve halkı mağdur etmeye utanmadan devam etmektedirler '' diyerek sözlerini bitirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset