Bakın Sebat'a Kim Sahip Çıktı

Bakın Sebat'a Kim Sahip Çıktı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Mücadele Eden Akçaabat Sebatspor’da Futbolcu Yataklarını Bakın Kim Temin Etti.

 

murat-tayar.jpg
Basın Sözcüsü Murat Tayar.

Akçaabat Sebatspor Kulüb Basın sözcüsü Murat Tayar, kulübün önünü açmak için böyle bir karar aldıklarını ve yönetime talip olacak arkadaşların önünü açmak için bu kararı aldıklarını belirtti.  Tayar “Cumhuriyetle yaşıt olan kulübümüzün henüz puan ile tanışamaması tüm Akçaabatlılar gibi bizleri de derinden üzmektedir. Ancak kulübümüzün hem sporcu bazında hem de ekonomik bazda içerisinde bulunduğu durum ortadadır. Bu şartlarda elimizden gelen gayreti göstermemize rağmen saha sonuçları maalesef istediğimiz gibi gitmemiştir. Devre arasına kıs bir süre kaldı. Üstteki 5 takım ile aramızda 12 puan fark var. Barajın açılmaması ve oluşacak yönetim içinde bir hazırlık dönemi olması için kongreye gitmeyi uygun bulduk. Siyasiler başta olmak üzere mülki amirler ve iş adamları ile birlikte uzun vadeli planlar yapılmalıdır. İnşallah Akçaabatlılar bir araya gelerek iyi bir yönetim oluşturarak tarihine sahip” dedi.

Yönetim olarak Akçaabat Sebatspor ismin yaşaması için ellerinde gelen gayreti gösterdiklerine inandıklarını ifade eden Tayar “Akçaabat Sebatspor’da yönetime talip olduğumuzda amacımız cumhuriyetle yaşıt kulübümüzün yaşatmak ve bulunduğu dar boğazdan çıkartmaya çalışmaktı. Bu anlamda yönetim kurulumuz kulübün devamı için elinden gelen bütün fedakarlığı yaptığına inanıyoruz. Eğer geçmiş yıllarda verilen desteğin yarısı bize verilseydi bugün kulüp saha sonuçları olarak ta bu şekilde olmazdı. Kulübün saha sonuçlarının bu şekilde olması en çok bizleri üzmektedir. Sezon başında bu kulübün oturacak sandalyesi dahi alacaklılar tarafından haciz yoluyla alınmıştı.  Profesyonel bir tek sporcusu dahi olmayan bu takımı alt yapıdan aldığımız genç çocuklar ile sezona girdik ve bunlar işle devam ediyoruz. Yönetim kurulu ligin başlamasına kısa bir süre kala görevi devralmıştı. Bu kısa sürede altyapıdan dahil ettiğimiz sporcuların lisans işlemleri halledilmiş, tüm malzemeleri alınmış, federasyona tescilleri yapılması sağlanmıştır. Tesislerin bütün eksikleri giderilerek sporcuların rahat bir şekilde tesislerimizde kalmaları sağlanmıştır.  Bu kulübün içinde bulunduğu durumu anlamak için çok fazla araştırmaya gerek yok” dedi.

-SPORCU YATAKLARI OFSPOR BAŞKANINDAN…

Göreve geldiklerinde sporcuların yataklarının dahi haciz edildiğini belirten Tayar “Sporcuların yatacakları yatakları dahi haciz yoluyla alınmış bir kulüp devraldık. Burada Ofspor Başkanı Sayın Ercan Saral’a teşekkür ediyorum.  Durumumuz hakkında haberdar olan Ofspor Başkanı elinden gelen ne gelirse yapacağını ve acil eksiğimiz olan sporcuların yatması için 14 tane baza ve yatağı tesislerimize gönderdi. Bu duyarlılığı maalesef 2 kişi haricinde Akçaabat’ta kimse göstermedi. Bu Akçaabatlılar’dan birisi 20 bin lira yardım etti ve ismini açıklanmasını istemedi. Diğer kişi ise Akçagaz’dan Aydın Birinci kulübümüze yardım etti. Bunların haricinde önemli desteği olan iş adamı maalesef olmadı” şeklinde konuştu.

Basın sözcüsü Tayar olağanüstü genel kurulun 17 Aralık, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 24 Aralık 2011 tarihinde yapılacağını da açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor