Bakan Soylu Akçaabat'ta

Bakan Soylu Akçaabat'ta

Bakan Soylu Akçaabat'ta

akcaabat-suleyman-soylu.jpg

bakan-suleyman-soylu-akcaabatta.jpg

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Akçaabat’ta vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi.
Akçaabat Hamam Çimeni Çarşısı avlusunda gerçekleşen toplantı adeta bir miting havasına büründü.
AK parti Akçaabat İlçe Başkanlığının organize ettiği toplantıya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra, Ak parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat ilçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat belediye başkanı Şefik Türkmen, süvül toplum örgütleri başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Toplantıda açıklamalarda bulunan Soylu özetle şu şekilde konuştu:  Eğer diyorlar, buradan evet çıkarsa Murat Karayalın’ın direkt sözü. Bizi perişan edecekler. Onun için varınız gücünüz yoğunuz her şeyiniz için hayır deyin. Kılıçdaroğlu senin derdin ne? Ben bunu anlayayım. Senin derdin ne? Bugün gidemiyorsun. Geçen gün gittin uçaktan indin lobide, 200 kişi ile toplantı yaptı geldi. Desinler ki gitti.. Hala korkunu üzerinden atamamışsın. Hala Türkiye’nin 780 bin km karesinde siyaset yapabilme, kendini anlatabilme kabiliyeti ortaya koyamamışsın insanımıza yalan yanlış şeylerle aldatmaya çalışıyorsun. Ne yaptıkları ortada. Ne söylüyorlar, meclis güçsüz olacakmış.. Hükümet meclise müdahale etmeyecek. Hükümet kendi işine bakacak. 5 yıl taahhüt ettiklerini yerine getirmeye çalışacak. Hükümet ile vatandaş arasında köprü görevi üstlenecek meclis. Hükümet gelip meclise afra tafra yapmayacak. Kimse bir birini ezmeyecek. Patron kim olacak? İkisinin de patronu millet olacak. Meclisin patronu da, hükümetin patronu da millet olacak. Efendim öyle de tek adam var bir de.. Bunların tek adam dediğim millettir millet.. Rahmetli Özal’a, Rahmetli Menderes’e diktatör dediler. Sonra Tayyip Erdoğan’a on yıllardan beri diktatör diyorlar. Ama istediklerini söylüyorlar. Adamlarının yalanlarıyla sabahtan akşama kadar istediklerini söylüyorlar. Dikatatörlerin ülkesinde böyle bir şey söylenir mi? Biz bu çocukların haklarını nasıl ödeyeceğiz. Korkarak mı ödeyeceğiz? Bu çocuklar korktular mı? Sahada kazanıp, masada kaybederek mi ödeyeceğiz.  Avrupa yaşlanıyor. Yakında size söyleyeyim, emekli maaşlarını alamama tehlikeleri var o yüzden 75 yaşa çıkıyorlar. Ödeyemeyecekler. Yaş büyüdüğü, hastalıklarda arttığı için hastane masrafları da artıyor. Daha çok yaşadıkça her yaşta kendine ait başka sıkıntılar ortaya çıkıyor. Biz genç nüfusuz. Daha da genç olacağız. Tayyip Erdoğan diyor ya çocun yapın. Önümüzde ki dönemde nasıl füzen varsa, teknolojin varsa üstünlüğün varya.. Önümüzde ki dönemde en büyük nüfusumuz genç nüfus olacak. Avrupa çıldırıyor. İki şey yapmaları lazım. Ya Amerikan göçmen almaları lazım..   Bu ülkede 7 yaşından aşağı çocuğun okula gitmesi yasaklanmıştı.. Onlar doğduğu andan itibaren neredeyse okula verecekler. Şimdi Tayyip Erdoğan geldi de yüzde 60’ın üzerine çıktı Ana Okulunda okuyan çocuklarımızın oranı. Şimdi sen gör o bizim bicirikleri.. Avrupa’ya feshini ters giydirecekler... Şimdi şunu söylemek durumundayım. Daha trafikte de asayişte, her birinde eksiği gördüğümüz anda telafi etme kabiliyetimiz var. Çünkü biz milletten başkasının emrinde değiliz. Bize itimat ettiniz, güvendiniz. Ve inşallah 16 Nisan’da da öyle güçlü bir ses verin ki Akçaabat’tan... Önümüzde ki hafta Pazar, doğru mu? Sen o akşam Kılıçdaroğlu’nun bir yüzünü görmek isterdim" 
CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın Trabzon Maçka’da ki bir sivil polise söylediği sözlerle ilgili de konuşan Soylu,  “Onun gereğini yerine getirdiler, idari tahkikat başlatıldı. Hem de polisimize.. “ ifadelerini kullandı. Fındık konusunda da açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, “Bu milleti kimsenin tezgahına getirtmeyiz. Fındık konusunda Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli ile çalışma başlattık” diye konuştu.

bakan-suleyman-soylu-akcaabatta-1.jpg

bakan-suleyman-soylu-akcaabatta-12jpg.jpg


akcaabat-adnan-gunnar-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset