Bakan Özak da katıldı

Bakan Özak da katıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Teşkilatı’nın Ocak ayı danışma ve değerlendirme toplantısı yapıldı.


Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Teşkilatı’nın Ocak ayı danışma ve değerlendirme toplantısı yapıldı.
Akçaabat Ak Parti toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Milletvekili Mustafa Cumur, Ak Parti İl Başkanı Muhammet Balta partiye mensup belediye başkanları ile partinin belde, köy ve mahalle temsilcileri ile ilçe teşkilatı yöneticileri katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, vatandaşın büyük bir teveccüh gösterip Ak partili kadrolara oy vererek iktidar yaptığını, sorumluluklarının oy oranlarındaki artış gibi arttığını belirtti. Özak, bazılarının hayal bile edemeyeceği projeleri gerçekleştirdikleri için vatandaşın kendilerine oy verdiğini belirterek “ Bizim, verilen oylara karşılık onlara vereceğimiz en büyük hediye çocuklarına iş, köylere yol, okul ve iyi bir gelecektir” dedi.
İktidarı döneminde çok önemli işlere imza attıklarını belirten Özak, konuşmasına şöyle devam etti; “Bugün ülkemiz Avrupa’nın 12. büyük ekonomisinden 6. büyük ekonomisine çıkabilmişse, dünyanın 17. büyük ekonomiye sahip ülkesi olabilmişse, ihracatı 105 milyar doları aşabilmişse, işsizlik azalıyorsa, enflasyon iki yıldır yerinde sayıyorsa, kişi başı gelir altıbinlere dayanmışsa bu başarı hepimizin ve bütün Ak Parti teşkilatınındır” dedi.
İktidarları döneminde hiçbir belediyeye ayrımcılık yapmadıklarını da ifade eden Özak, "Hiçbir belediye bizden değildir veya bizdendir diye ayrım yapmadık. Bu konuda kendi partililerimizden bile bazen yakınmalar olduğunu görmekteyiz. Ancak biz doğru olanı yapmakla yükümlüyüz.İlk önce adaleti sağlayacak olan merci biziz. Adaletin olmadığı yerde başarı elde etmek hayaldir” diye konuştu.
Nükleer Enerjiye Mecburuz.
Nükleer enerji için santrallere biran önce başlanması gerektiğinin altını çizen bakan Özak, "Eğer nükleer santralleri gerçekleştirmediğimiz takdirde 20 yıl sonra elektriksiz kalacağız.Bu sefer bugün yapmayın diyenler neden yapmadınız diyeceklerdir. Bu enerji  son teknoloji ile ve hiçbir tehlikesi olmayacak şekilde olacaktır" diye konuştu.

Kentsel Dönüşüm Devam edecek..
Kentsel dönüşüme devam edileceğini ve bu dönüşüm için 200 milyar dolara ihtiyaç olduğunu bu konuda bir fon çalışması yapıldığını belirtti. Bu fon içinde Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerine en az % 40 fazla pay verilmesi gerektiğini savundu.

Milletvekili Mustafa Cumur ise toplantıda yaptığı konuşmada Akçaabat için son derece önemli hizmetlere imza attıklarını ve bu hizmetlere imza atmaya devam edeceklerini bu yatırımların içerisinde en büyük olanın 255 yataklı Akçaabat Devlet Hastanesi olacağını ve bu hastanenin en geç Mart ayı içerisinde temelini atmayı planladıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset