Bağımlılıklarla Mücadele için El Ele Verdiler

Bağımlılıklarla Mücadele için El Ele Verdiler

Bağımlılıklarla Mücadele için El Ele Verdiler

Bu yıl "İyi ki Yeşilay var!" konseptiyle 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Yeşilay Haftası'nda Türkiye çapında etkinlikler düzenlenecek. Yeşilay'ın 96. kuruluş yıldönümünün de kutlanacağı Yeşilay Haftası öncesi Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, basın mensuplarıyla bir araya gelerek Yeşilay Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

"Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutladığımız Yeşilay Haftasını da vesile kılarak halkımızın bağımlılık konusunda farkındalık düzeyini arttırmak için ülke çapında olduğu gibi Trabzon’da da faaliyetler gerçekleştiriyoruz." diyen Boz konuşmasına şu şekilde devam etti: "Yeşilay Genel Merkezimiz, gönüllülük ve dayanışmaya dikkat çekmek amacıyla bu yıl Yeşilay Haftası’na, ‘Yeşilay Dayanışma Haftası’ diyerek, yüzbinlerce gönüllümüzle bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için toplumu harekete geçirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Bu yıl Yeşilay’ın 96. kuruluş yıldönümünün de kutlanacağını söyleyen Boz, Yeşilay Haftası münasebetiyle zararlı alışkanlıklara ve bunların yayılmasına engel olmak için Trabzon’daki ilgili kurum ve kuruluşlarla hep birlikte el ele vererek, bağımlılıklarla mücadele çağrısında bulundu.

Yeşilay Haftası, bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek üzere 1-7 Mart tarihleri arasında "İyi ki Yeşilay var!" konseptiyle çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Toplum ve gençlikle buluşmayı ve kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıklardan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen projelere imza atan Yeşilay, Yeşilay Haftası’nda otoriteleri ve toplumu bir kez daha harekete geçiriyor.

Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Köksal Boz (Başkan), Dr. Mevlüt Karataş (Başkan Vekili), Recep Nişancı (Genel Sekreter), Göksal Bankoğlu (Sayman), Aydın Gelleci (Veznedar), Hayri Öztürk (Denetim Kurulu Başkanı).

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler