Ayvaz'dan Açıklamalar

Ayvaz'dan Açıklamalar

Akçaabat Sebatspor Başkanı Şenol Ayvaz, 3 sporcu ile anlaştıklarını ve gelecek yılın takımını oluşturmaya başladıklarını belirtti.

Derviş ALTUNTAŞ

 

 Akçaabat Sebatspor’da Kulüp Başkanı Şenol Ayvaz,  üç sporcu ile anlaşma sağlayarak kampa katılmalarını sağladıklarını belirtti.

 

Ayvaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akçaabat Sebatspor’un üst sıraları zorlayacak bir ekip oluşturmak için gerekli transferleri yapmaya çalıştıklarını ifade ederek “Akçaabat Sebatspor her zaman hedefi olan bir kulüptür. Üst sıralar ile aramızda puan farkı biraz açıldı ancak kapanmayacak bir fark değil. Takıma kaliteli oyuncular katıp üst sıralara oynamayı hedefliyoruz. Bu sezon başında istediğimiz gibi lige başlangıç yapamadık. Birkaç kez hoca değiştirmek zorunda kaldık. Sonuçta İsmail Batur hocamızla ligde elde edilen başarılar camianın ve bizlerin morallerinin düzelmesine neden oldu. Şimdi klasman grubunda bizleri daha zor bir grup bekliyor. Her takım eksik olan bölgelere takviye yapacaktır. Bizde hocamızın bizlere verdiği rapor doğrultusunda eksik olan mevkilere sporcular almaya çalışıyoruz. Yaptığımız çalışma sonrası Kasımpaşaspor’dan Ünal, Boluspor’dan Ferdi ve Ankaragücü’nden Birol ile sözleşme imzaladık ve bu sporcular takımımızın bugün başlayacak olan Antalya kampına gönderdik” dedi.

Başkan Ayvaz, yaptıkları transferleri gelecek sezonu da düşünerek yaptıklarını ifade ederek “gelecek sezon Akçaabat Sebatspor’u Bank Asya ligine çıkartmak için şimdiden çalışmalara başladık. Buna göre transfer yapıyoruz. Akçaabat Sebatspor’un bugün bulunduğu lig kendisine yakışmamaktadır” diye konuştu.

 

Başkan Şenol Ayvaz, transferde Adanaspor’dan Cihan, Almanya’dan Volkan Glat ve Gaziantepspor’dan Metin Tuğlu ile görüşmelerin sürdüğünü ve görüşmelerin kısa sürede neticelenmesini beklediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor