Ayvaz "Takdir Kamuoyunun"

Ayvaz "Takdir Kamuoyunun"

Akçaabat Sebatspor’da istifa ettiklerini bildiren yöneticiler bir açıklama yayınladılar. İşte Açıklama ve Başkan Ayvaz'ın yanıtı

Derviş ALTUNTAŞ/AkçaabatAjans

 

Akçaabat Sebatspor’da görev yapan yönetim kurulu üyeleri toplu olarak istifa ettiklerini bildiren bir açıklama yayınladılar.

 

Yapılan yazılı açıklamayı objektif habercilik gereği aynen yayınlıyoruz

 

“Ağustos 2008 tarihinde seçilmiş olduğumuz 2008-2009 sezonunda, yönetici olarak çok sevdiğimiz kulübümüzde kısıtlı imkanlarda görev yapmaya çalıştık. Gelinen nokta da göseriyorki bunda da başarılı olduk.

Ancak, Cumhuriyetle yaşıt olan kulübümüzün gelecek sezonda layık olduğu yere gelebilmesi ve Sebatspor’a gerçekten gönül verenlerin hizmet edebilmesinin önünü açabilmek gayesiyle görevlerimizden istifa ettik. Kulübümüze bundan sonraki sezonlarda başarılar diliyoruz. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Mahmut Sivrikaya, Dr. Hasan Eraydın, Dr. Burhan Yılmaz, Murat Tayar, Zeki Bostan, Ali Lermioğlu, Hacı Hasan Akbulut, Muhammet Şentürk, Mustafa Akkol, Yasin Kardeş.

 

Herhangi imza bulunmayan basın açıklamasında Kaya Yemiş ve İbrahim Deveci’nin daha önce istifa ettikleri de not düşülmüş.

Akçaabat Sebatspor kulübü Başkanı Şenol Ayvaz, yapılan bu hareketin doğru bir hareket olmadığını ve istifa olayı ile açıklama yapıp polemiğe girmek niyetinde olmadığını belirtti. Ayvaz sitemize yaptığı açıklamada “Açıklamayı camiamızın çok dikkatli okumasını öneriyorum. Zaten kendi kendileriyle çelişen bir açıklama yapmışlardır. Yorum yapmak istemiyorum. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak hedefimiz varken bu olayların yorumunu camiamızın takdirine bırakıyorum” dedi.

 

Şenol Ayvaz kongre kararı almak gibi bir niyetlerinin olmadığını ve Akçaabat Sebatspor kulübüne hizmet etmeye devam edeceklerini de ifade ederek “Kulübümüz son bir yıldır  neredeyse 6 ayda bir kongre kararı almıştır. Artık bu görüntüleri kaldıracak bir kulüp değiliz. Kulübümüzü sürekli tartışılan bir kurum haline getirmeyeceğiz.  13 Arkadaşımız gerçek Sebatspor sevdalısı olarak burada hizmetimize devam edeceğiz” dedi.

 

İstifa ettiğini açıklayan Kaya Yemiş’in istifasını kabul etmeyeceklerini de belirten Ayvaz, “çok başarılı işler ortaya koyan bir arkadaşımızın  bu kulüpten ayrılmasına razı olmayız. Bu nedenle sayın Kaya Yemiş’in istifasını yönetim kurulu olarak kabul etmedik. Hizmetlerine devam edecektir” dedi.

 

İstifa edenler arasında çok değerli insanlarında olduğunu ve bu kişilerin ayrılmasına üzüldüğünü belirten Başkan Ayvaz “İstifa edenler arasında çok sevdiğim arkadaşlarımda vardı . Onlara üzülmemek elde değil. Ama özellikle Dr. Hasan Eraydın ve Dr. Burhan Yılmaz’ın istifa etmeleri beni üzmüştür. Bu arkadaşlar yağmur çamur demeden bu kulüp için çalışan kişiler olduğunu en iyi bilenlerdenim” diye konuştu.

 

PAZARTESİ GÜNÜ HOCA NETLEŞİR…

 

 Mehmet Birinci ile anlaşma sağlayamadıklarını ve bunun yerine 2 isim üzerinde görüşmelerin devam ettiğini belirten ayvaz, Pazartesi günü büyük ölçüde hoca konusunu karara bağlayacaklarını açıkladı.

 

İstifa sonrası kalan yönetim kurulu üyeleri.

 

Şenol Ayvaz

Rıza Özer

Ayhan Babuşcu

Mehmet Meral

Metin Nadir

Hakan Karamahmutoğlu

Lütfü Saka

Tayyar Usman

İbrahim Deveci (İstifası kabul edilmedi)

Muammer Ertuğrul

Bedir Saguer

Kaya Yemiş (istifa kabul edilmedi)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor