Ayşe Sula "Hizmetin Adı AK Parti'dir

Ayşe Sula "Hizmetin Adı AK Parti'dir

Milletvekili Adayı Ayşe Sula Köseoğlu, hizmetin adresinin AK Parti olduğunu söylediTrabzon yolların kesişme noktası olacak

Trabzon yolların kesişme noktası olacak

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, hizmetin adresinin AK Parti olduğunu belirterek, “Trabzon 13 yılda 13,5 katrilyon liralık yatırım aldı. Muhalefet sürekli konuştu, ama AK Parti yaptı. Yeni projelerimizin maddi değeri ise 10 katrilyon lira. Trabzon- Erzincan Demiryolu, Yeni Havalimanı, Güney Çevre Yolu ve Zigana Tüneli ile Trabzon yolların kesişme noktası olacak” dedi.

 

Köseoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Sürmene ilçesinde Sanayi Sitesi esnafını ve çay fabrikalarını ziyaret etti. Köseoğlu’na Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Bayraktar, eski il yönetim kurulu üyesi Ahmet Karabıyık ve teşkilat mensupları eşlik etti.

 

Sanayi esnafının sorunlarını dinleyen ve büyük ilgi gören Köseoğlu, hizmetin adresinin AK Parti olduğunu belirterek, “Trabzon, 13 yılda 13,5 katrilyon liralık yatırım aldı. Muhalefet sürekli konuştu ama AK Parti yaptı. Yeni projelerimizin maddi değeri ise 10 katrilyon lira. AK Parti hangi yatırımı, hangi hizmeti söz vermişse yerine getirdi. Hiçbir zaman bol keseden atmadı. Şimdi bol keseden atanlar var. Biz de ülke yönetiminde bol keseden atsaydık bugün sizlerle burada olmayacaktık. Yunanistan gibi olacaktık. Onlar da bol keseden atmışlardı. Bu ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışıyorlar. Bu ülkenin büyümesinden rahatsızlar. 13 yıldan beri onlar sürekli konuştular, biz yaptık. Önümüzdeki süreç büyümemiz ve yatırımların devamı acısından önemli. Trabzon’a; Trabzon- Erzincan Demiryolu, Yeni Havalimanı, Güney Çevre Yolu, Kanuni Bulvarı, Yatırım Adası, Zigana Tüneli, Salmankaş Tünelleri, İkinci Devlet Üniversitesi, Şehir Hastanesi, Yeşil Yol, Kış Turizmi ve Kongre Merkezi, Şehir Parkı dedik. Bu projelerimizle  Trabzon yolların kesişme noktası olacak. Bunları gerçekleştirmemiz lazım. Trabzon’un meselesi Türkiye’nin bir sorunu. Yine Trabzon’un turizmdeki başarısı, Türkiye’nin başarısıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler