Aydın İddialı

Aydın İddialı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yıldızlı Belediye Başkan adayı Murat Aydın iddialı konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yıldızlı Belediye Başkan adayı Murat Aydın, Yıldızlı halkına güvendiklerini belirterek, “Biz bu millete güveniyoruz. Bu büyük belde kardeşliğe dostluğa sevgiye dürüstlüğe sahip çıkacaktır. Biz de bu güvenin hakkını fazlasıyla vereceğiz. Birbirimizin yaralarını sarıp beraber yürüyeceğiz. Büyük düşünemeyenler bizi anlayamaz” dedi.

Aydın, çarpıcı açıklamalarda bulunarak mevcut belediye yönetimine ağır eleştiriler yöneltti. Aydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

‘ÖNDER OLABİLECEK ADAY SEÇECEĞİZ’

“Türkiye’de mevcut siyasi partiler için aday seçmeye ihtiyaç değil yöresine ağabeylik yapabilecek, önder olabilecek irade seçmeye ihtiyaç vardır. Bu ihtiyaç nereden olursa olsun sadece ve sadece yetenekli eğitimli, becerikli ve kabiliyetli kişilerden oluşan bir ekip tasarrufunda olmaktadır. Görüldü ki Yıldızlı’mızda sadece seçim kazanmak ve oy potansiyelini artırmakla birlikte belediyemizin imkânlarını kendi tasarrufunda kullanarak çalışma yapılmakla günlük düşünülmekte, sadece kimler ne yapabilir kimler daha iyi itaat eder sesini çıkaramaz da bu işleri kendi çıkarları doğrultusunda kullanırız diye geldiğimiz bu seçim atmosferinde birçok yaşanan sıkıntılar ve sorunlar ortaya çıkmıştır. Fakat bu sorunları hala çözmeye çalışmaktan öte hiçbir şey görmemezlikten gelinerek üstüne üstlük bunları sorun olarak görmeyen bir irade ile karşı karşıyayız. Siz sağlıklı bir imar yapamayacaksınız, sağlıklı bir yol yapamayacaksınız, sağlıklı bir ulaşım ortaya koyamayacaksınız, sağlıklı bir altyapı oluşturamayacaksınız, bunun yanında halkımız arasında güvensizliğin ve inandırıcılığınızı kaybedeceksiniz. Size destek olan bu insanlara bir selamı bir tebessümü ve hoşgörüyü çok görecek hiçe sayacaksınız, sonra da haklı olarak bu millete çamur atıp onları karalayacaksınız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset