Aydın "Akçaabatlılarla Buluştu

Aydın "Akçaabatlılarla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, 7 Haziran seçimlerine durmaksızın çalıştıklarını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, 7 Haziran seçimlerine durmaksızın çalıştıklarını belirtti.

MHP’Lİ YAVUZ AYDIN GÖNÜLERE KONUŞTU

Tüm adayların sahada olduğu son günlerde, yoğun çalışması ve yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken MHP Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, seçmenin kalbine ulaşacak önemli mesajlar verdi.

Özellikle son atmış günlük seçim sürecinde birkaç zorunlu Ankara ziyareti yaptığını, bunun dışında hep sahada olduğunu dile getiren vekil adayı, pazar gününü hemşeriyle bir arada geçirmek için gezilerine Vakfıkebir ve Akçaabat ilçelerinde başlayan Yavuz Aydın:

GÖNÜLLERE TALİBİM DİYEREK ÇIKTIK

 “Hemşerilerim gazete manşetlerinden hatırlıyorlardır. Daha aday adaylığım sürecinde altını çizerek bir söz vermiş ve demiştim ki; Aday gösterilsem de gösterilmesem de seçime kadar hep meydanlarda olacağım. Bu altı boş e o gün için söylenmiş bir laf değildi. Daha seçimlere 63 gün kala programımızı genel hatlarıyla hazırlamıştık bile. Trabzon’da ayak basacağımız yerler, ilçe teşkilatlarıyla yapacağımız toplantılar, basın ile yapılacak görüşmeler hatta sosyal medya çalışmalarına kadar neredeyse her şeyi planlanmıştık. Çok çalıştık, uykusuz kaldık, tevekkül ettik. Meydanlara “GÖNÜLLERE TALİBİM” diyerek çıktık, karşılığını da aldık. Allah bize Milliyet Hareket Partisi gibi adı yolsuzlukla ve adaletsizlikle anılmayan bir siyasi partiden aday gösterilmeyi nasip etti. Aday gösterilmiş olmam bana da aileme de çok büyük gurur yaşattı.” dedi.

TRABZONLU SİYASETÇİLERE GÜVENMİYOR

Trabzonlunun siyasetçilere güvenmediğini dile getiren Yavuz Aydın: “Hemşerilerimiz haklı olarak siyasilere güvenmiyorlar. Çünkü 4 yılda bir gelip gönül alıp gidiyor. 4 yıl sonra tekrar gelip hiçbir şeyi değiştirmemiş olmalarına rağmen, yeni vaatlerde bulunup yeniden oy istiyorlar. Geçen yıllara rağmen hala işsiz ve ekonomik sıkıntıda olan Trabzonlu nasıl siyasilere güvensin. Ben gittiğim yerlerde bu güvensizliği görüyor ve bu bıkkınlığı iyi analiz ediyorum. Sevgi göstermek için yanımızda toparlanan vatandaşların kalabalığı arasındayken bile, uzakta durup daha önce oy verip karşılığını alamayan vatandaşlarımın fısıltılarını duyuyorum. Onlara yaklaşıp “Ben sizin karşınıza ilk defa çıkıyorum. Sizin oyunu almak için önce söz verip sonra sözünü tutmayan insanlardan değilim diyorum. Benim işim siyaset değil, hizmet diyorum ve beni tanıyanlara sordurun diyorum. İllaki hemşerimizle bir ortak tanıdığımız çıkıyor. Arayıp konuşturuyoruz, yıllardır bildiği tanıdığı güvendiği arkadaşı bize referans oluyor. İşte o telefon kapanınca siyasilere haklı nefreti olan hemşerim, gülümseyip elini uzatıyor. İşte o bakış karşılıklı güven bakışı. Sen başkaymışsın der gibi bakıyor hemşerim. İşte o an yaşadığım duyguları kelimelerle ifade şansım yok. Hem koltuklarımız kabarıyor hem de yükümüzün ağırlaştığını hissediyoruz. Çok şükür yüzümüz hiç kara çıkmadı, inşallah hiçbir zaman çıkmayacak.” şeklinde açıklama yapan Yavuz Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

TRABZON’U ASLANLAR GİBİ TEMSİL EDENLER OLDU

“Siyaset samimiyet işidir arkadaşlar. Bu topraklardan vakti zamanında Trabzon’a hizmet verip Ahmet Şener, Mustafa Cumur ve Yusuf Bahadır gibi ne büyük işler yapıp, rahmetli olan siyasiler çıkmıştır. Hepsi aslanlar gibi TBMM’de Trabzon’u temsil etmiş, herkesin işine şahsi işleri gibi koşmuşlardır. Hepsinin ortak noktası ise samimiyetti. Böyle aslan gibi adamların izinde gidip, hizmet peşinde koşup da öldükten sonra rahmetle yâd edilmek varken geçici dünya işleri peşinde, para peşinde koşmak insanın sadece acizliğini gösterir.”

7 HAZİRAN KÖTÜ GÜNLER İÇİN SONUN BAŞLANGICI OLACAKTIR

“Her gün medyadan Türkiye’yi takip ediyoruz. Her sabah gazeteyi elimize alıyoruz geçim sıkıntıları ve adaletsizlik haberlerini okuyoruz. Biz bu zinciri kırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Allah’ın izniyle hem Trabzon hemTürkiye için 7 Haziran tarihi yolsuzluk, yoksulluk ve adaletsizlik için sonun başlangıcı olacaktır. Tüm kalbimle kaybolan adaleti geri getireceğimize ve hemşerilerimizin bize bu fırsatı tanıyacağına inancım tamdır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler