Avni Aker'de çok şey yaşandı!

Avni Aker'de çok şey yaşandı!

Avni Aker'de çok şey yaşandı!

 

İki takım da birer penaltı kaçırırken Sam Sow'un şanssız bir şekilde kolu kırıldı. Onur Kıvrak'ın kurtarışlarıyla damga vurduğu gecede son gülen ise Trabzonspor oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın son maçında Trabzonspor, Kayserispor'u 2-1 mağlup etti.

23. dakikada hızlı gelişen Kayserispor atağında Bosingwa Deniz Türüç'ü ceza sahasından indirince Kayserispor penaltı kazandı. Ancak Biseswar'ın vuruşunda Onur Kıvrak gole izin vermedi. Trabzonspor'un aradığı gol ise 35. dakikada Marko Marin'in ayağından geldi. Bu golden 5 dakika sonra bu kez sahneye Sefa Yılmaz çıktı ve farkı ikiye çıkardı.

 

Bu arada ilk yarının son anlarında, hava topuna çıkmasının ardından sağ kolunun üzerine düşen Samba Sow'un kolu kırıldı. Genç oyuncu acı içinden oyundan çıkarken ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İkinci yarıya da çok hızlı başlayan Trabznspor, 47. dakikada bir de penaltı kazandı. Ancak beyaz noktanın başına geçen Muhammed Demir, kaleci Ahamda'yı geçemedi. 79'da Zeki Yavru'nun kullandığı serbest vuruş savunmaya da çarpan top ağlarla buluşunca Kayserispor umutlandı. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Trabzonspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

Bu sonuçla 3 maç aradan sonra kazanan Trabzonspor, 27 puanla haftayı 8. sırada kapattı. 22 puanda kalan Kayserispor ise düşme hattının bir basamak üzerinde yer aldı.

 

TRABZONSPOR - KAYSERİSPOR

 

STAT: Avni Aker

HAKEM: İlker Meral

 

 

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Aykut, Mustafa, Yusuf, Fatih, Aytaç, Özer, Marin, Erkan, Muhammet Demir.

TEKNİK DİREKTÖR: Hami Mandıralı

 

KAYSERİSPOR: Ahamada, Zeki, Mabiala, Birol, Ömer Bayram, Samba Sow, Mijailovic, Lopes, Biseswar, Deniz, Oliveria

TEKNİK DİRTEKTÖR: Tolunay Kafkas

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor