Atletizm Pisti'nde Güvenlik Sorunu

Atletizm Pisti'nde Güvenlik Sorunu

Vatatandaşlar Söğütlü Beldesi’nde bulunan Atletizm Pisti’nde gerekli güvenlik tertibatı alınmasının ve ışıklandırma yapılmasının şart olduğunu belirttiler.

Akçaabat’ın Söğütlü Beldesi’nde bulunan Atletizm Pisti’nden istifade eden Akçaabatlı vatandaşlar, bu sahadan yararlanan insan sayısının artması için gerekli güvenlik tertibatı alınmasının ve ışıklandırma yapılmasının şart olduğunu söylediler.

Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte mesai saatlerinden sonra evlerine gidip spor malzemelerini alan ve Söğütlü Atletizm Pisti’ne gelen vatandaşlar, aydınlanmanın olmaması nedeniyle sporlarını yarıda keserek evlerine dönmek zorunda kalıyorlar.

Özellikle bayanların güvenlik tertibatı olmaması nedeniyle havanın kararmasından sonra isteseler dahi spor yapacak güvenli bir ortama sahip olmamaları nedeniyle çalışmalarına son verdikleri gözlenirken; bu sorunun mevcut tesise bir güvenlik görevlisinin atanması ve 2011 olimpiyatlarıyla zaten gündeme gelecek olan aydınlatmanın şimdiden yapılmasıyla çok kısa bir sürede çözülebilecek durumda olması da vatandaşları haklı çıkarıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor