Atatürk'ün Ölümünün 75'inci yıldönümü dolayısıyla gönderilen mesajlar.

Atatürk'ün Ölümünün 75'inci yıldönümü dolayısıyla gönderilen mesajlar.

Atatürk'ün Ölümünün 75'inci yıldönümü dolayısıyla gönderilen mesajlar.

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar’ın 10 kasım açıklaması..

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Komutan ve Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 75 inci yıldönümünde minnet ve saygı ile anıyoruz. Milli mücadelemizin önderi, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün aramızdan ayrılışının 75. yılında, Atamıza duyduğumuz saygı, sevgi ve güven 10 Kasım hüznü ile bir kez daha yan yana gelmiştir

Atatürk’ün emaneti olan güzel ülkemiz üzerinde bugünlerde, bizlere hediye ettiği ve iftiharla sahiplendiğimiz milli değer ve yeminler aşındırılmak, hırpalanmak ve tahrip edilmek isteniyorsa da, bilinsin ki bu nafile çırpınışların neticeye ulaşması asla mümkün olmayacaktır. Türk Milleti’ne bıraktığı emanetleri ve mirasları, bazı iç ve dış mahfiller ve siyasiler tarafından istismar edilmeye çalışılsa da dünya milletlerinin takdirle karşıladığı emanetler, Türk Milleti ve Türk Gençliği tarafından ilelebet korunacak, hafızamıza kazınılan ilkeler dünya döndükçe yaşamaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerimizle, Türk milletinin Başbuğu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü yokluğunun 75. senesinde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

 

CHP Akçaabat Gençlik Kolları başkanı Kadir Yıldırım'ın açıklaması...

“Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir” diyen ve arkasında yas değil, şanlı bir destan, genç ve çağdaş bir Cumhuriyet bırakan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Aramızdan Ayrılışının 75.Yılında emanetine olan güvenimizi tazeliyor ve bu güveni hiç aklımızdan çıkarmadan ülkemiz için canla başla çalışıyoruz. Atatürk’ün gösterdiği yolda devam eden biz gençler doğruluktan, adaletten, demokrasiden ve eşitlikten vazgeçmeden yürüyeceğimizi bir kez daha vurguluyoruz.Bedeni aramızdan ayrılsa da;Devrimleri,ilkeleri ve hedefleriyle o bize önderlik etmeye,Bizim pusulamız olmaya devam ediyor insanlık var oldukça’da devam edecektir.


“Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerini inkâr edenler ve beni yerenler çıkabilir. Hatta bunlar, benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidirler ki bu fikirler, Hint'ten, Mısır'dan döner dolaşır gene gelir, verimli neticeleri kalpleri doldurur.”


diyen ATA’mıza kendisini unutmadığımızı ve ektiği tohumların her şeye rağmen her sabah yeniden yeşerdiğini, minicik ve gencecik kalplerin Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk sevgisi ile çarptığını söylemek en büyük mutluluğumuzdur.

Büyük Atatürk, Cumhuriyetin 90. Yılını kutlayan ve arka arkaya büyük acılar yaşayan ülkemizde seni çok özleyen bizler seni rahmet ve şükran duygularıyla anıyor, hatıran önünde saygı ve minnetle eğiliyoruz. Büyük eserin, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset