Atalay Akçaabat'ta Destek İstedi

Atalay Akçaabat'ta Destek İstedi

Mehmet Atalay, AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatında başkan Emre Akgün ve partililerle bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Basın ve İlan Kurumu eski Müdürü Mehmet Atalay,  AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatında Başkan Emre Akgün ve partililerle bir araya geldi.

Buradaki ziyaretinde kısa bir açıklama yapan Mehmet Atalay, Trabzon’un büyük yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek “Biz 2002 yılından bu yana bu yatırımları yaptık. Daha iyisini daha fazlasını da isteyeceğiz ve yapacağız. Burada; havaalanı, stadyumlar, yollar, yeni üniversiteler isteniyor. Bizim ise yeni projelerimiz var. Trabzon’a Disneyland’ı kavuşturmak gibi bir hedefimiz var. Biz bunu başarışsak milyonlarca kişi buraya gelecek. Gürcistan’dan, Ermenistan’dan Rusya’dan çevre ülkelerden insanlar buraya gelecek. Eğlence turizmini buraya çekmemiz lazım. Buranın ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Küçük işlerin peşinde değil büyük işleri takip etmemiz lazım”dedi.

mehmet-atalay.jpg

Kavga etmeden toparlayacak insanlara ihtiyacımız var

Trabzonspor’un büyük bir takım olduğuna vurgu yapan Atalay” Trabzonspor gibi büyük bir takım küçük işleri bırakıp Trabzonspor Üniversitesi, Trabzonsportvsi, Trabzonspor koleji için gibi büyük işleri yapacak. Kavga etmeden toparlayacak insanlara ihtiyacımız var. Eski bakanlarımızı vekillerimiz onura edelim. Trabzonluların gücünden büyük güç yok. Biz bütün Trabzonluları ve Trabzon dostlarını birleştireceğiz. Bunu başarırsak önümüzde hiçbir engel kalmaz. Trabzon için hiçbir zaman kompleks yapmadan hizmet için gece gündüz çalıştım ve çalışacağım” şeklinde konuştu.

mehmet-atalay-1.jpg

Karadeniz oyunlarını yaparken bize “Trabzor” dediler.

Karadeniz oyunlarını yaparken kendilerine Trabzor şeklinde hitap edildiğini söyleyen Atalay” Gençlik oyunlarını yaparken de Karadeniz oyunlarını yaparken de bize Trabzor dediler. Hemşehrim siz bu işi yapamazsınız dediler. Siz bir işi zorlaştırışsanız zor olur.1999 yılında kesin tarih verdiler katılacak ülke bulamadılar. Depremi bahane edip bıraktılar. Karadeniz oyunlarını biz burada barış içerisinde yaptık. Ermenistan bile buraya gelip bu organizasyonda yer aldı. Trabzon tesis kazandı. Trabzon daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmak için sınıf atlamıştır. Tenis kortumuz var burada dünyanın iyi tenisçileri getirip organizasyonlar yapmak istiyoruz. Buradan yayın yaptırıp şehrimiz dünyanın bütün ülkelerine izlettirmek istiyoruz. Türkiye’de turist sayısı 4 milyondan 40 milyona çıkmışsa bunda spor organizasyonların payı büyük" şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset