Asrın vahşeti Hocalı

Asrın vahşeti Hocalı

Ermeni canilerinin işlediği katliam unutulmuyor

Akçaabat Ülkü Ocakları Hocalı Katliamı’nı yıl dönümünde Kur’an ve konferansla andı. Ali Ulusal toplantı sonunda, Ermeni silahlı güçlerinin 1992 yılında sivil Azerbaycanlıları katletmesini lanetleyen Ülkücüler, şehit edilen soydaşlarımız için Kur’an-ı Kerim okudu.

Daha sonra Ülkü Ocakları eski genel merkez yöneticisi Taygun Kırımlı katılımcılara konuyla ilgili bir konferans verdi. Ermenilerin Hocalı’da kadın, çocuk, yaşlı demeden büyük bir katliam yaptıklarını belirten Kırımlı, “Gözü dönmüş katiller çocukların gözlerini oydu, hamile kadınların karınlarını yardı. Öldürülenlerin kafa derilerini yüzmek gibi insan dışı canavarca işler yapan bu katilleri asla unutmayacağız. Rus desteğiyle katliamı gerçekleştiren bu zalimleri asla affetmeyeceğiz” dedi.

Kırımlı, Karabağ’da işgalci olan Ermeni’nin bir an önce o topraklardan çıkarılması gerektiğini savundu. MHP Trabzon milletvekili aday adaylarından Hüseyin Örs ile parti yöneticilerinin katıldığı konferans sonunda Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy katılımcılara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler