Asr-ı Saadet Gecesi yapıldı

Asr-ı Saadet Gecesi yapıldı

Anadolu Gençlik Derneği Akçaabat Temsilciliği tarafından organize edilen Asr-ı Saadet Gecesi' coşkulu bir ortamda gerçekleştirildi.

 

Akçaabat Sahil Parkında gerçekleşen geceye, Döryol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Saadet Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Osman Hacısalihoğlu, Anadolu Gençlik Derneği Akçaabat temsilcisi Levent Kandaz ,Derneğin Fatih Eğitim Fakültesi Başkanı  Emrullah Kesik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İstiklal Marşının okunmasıyla başayan gecenin açılış konuşmasını Anadolu Gençlik Derneği Fatih Eğitim Fakültesi Başkanı  Emrullak Kesik yaptı. Kesik konuşmasında “Hz. Peygamberi anlamak , Kur-an-ı anlamaya, Kur-an-ı anlamak Hz. Peygamberi anlamaya bağlıdır. Resulün söz ve uyarıları, örnek ahlakı, sabırla sürdürdüğü eğitimi ve rehberliği sayesinde cahiliye oplumu medeni birer topluma dönüşmüş, şirkin yerini tevhid inancı, haksızlığın yerini adalet, kibir ve nefretin yerini tevazu ve sevgi, sonu gelmez çekişmelerin yerini ise huzur ve iyilikte yarışma aşmıştır” dedi.

Adem Gültekin, İbrahim Öner ve Serkan Çelik’in gecede okuduğu Kur-anı- kerim geceye katılanların gönüllerine sur serpti.

Gecede ayrıca Mustafa Altuntaş okuduğu şiirler ile renk katarken, İlahiyatçı Mustafa Parlak’ta  peygamberimizin hayatını anlatan bir konuşma yaptı.

 

 

 

 

 

Soğuk havaya rağmen geceye olan ilgi beklenenin üzerinde olduğu gözlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat