Aslan Güner TDH Kurucusu mu?

Aslan Güner TDH Kurucusu mu?

Mustafa Sarıgül’ün öncülüğünde parti kurma çalışmalarını sürdüren Türkiye Değişim Hareketi’nin Akçaabat kurucusu Aslan Güner mi?

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün öncülüğünde parti kurma çalışmalarını sürdüren Türkiye Değişim Hareketi’nin Trabzon ayağında kurucu başkan olarak görev alan Haşim Sayitoğlu, geçtiğimiz hafta Akçaabat’a gelmesi, bu hareketin ilçemizdeki temsilcisinin kim olacağı sorusunu bir kez daha gündeme getirdi.

Uzun bir aradan sonra Akçaabat’a gelen Sayitoğlu’nun Akçaabat’taki faaliyetleri organize edecek bir isim arayışında olduğu tahmin edilirken, bu ismin Anavatan Partisi’nin eski kurmaylarından Aslan Güner’in olacağı kulislerde zikredilmeye başlandı.

Sayitoğlu’nun Akçaabat’a gelişinde sofrasındaki tek ismin Aslan Güner olması da bu söylentileri doğrulayan göstergelerin başında geldi.

Siyasi hayatını Anavatan Partisi çatısı altında sürdüren ve bu partide Gençlik Kolları Başkanlığı ve İl Genel Meclisi Üye adayı da olan Aslan Güner, Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde ise Belediye Meclisi Üye adayı da olmuştu.

Anavatan Partisi’nin Demokrat Parti ile birleşme kararı alması ve Ekim ayı sonunda da bu birleşme sürecinin tamamlanmasının ardından yeni oluşumda yer almayan ve istifasını sunan Aslan Güner’in, bulunduğu konum da Türkiye Değişim Hareketi’nin Akçaabat kurucusu olması yönünde hiçbir engelin bulunmadığının göstergesi oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset