Aslan Güner TDH Kurucusu

Aslan Güner TDH Kurucusu

Türkiye Değişim Hareketi’nin Akçaabat kurucusu olması beklenen Aslan Güner, hareketin kurucusu Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

Türkiye Değişim Hareketi’nin Akçaabat kurucusu olması beklenen  Aslan Güner, hareketin kurucusu Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

 

Mustafa Sarıgül ile yaklaşık 4 saat süren bir görüşme yaptığını belirten Güner, “Mustafa Sarıgül kendisini ispat etmiş bir kişi. Şişli’de neler başardığını biliyoruz. Aynı başarıyı ülkemiz için de başaracağına inandığımız için bu harekete katılmayı düşünüyoruz” dedi.

Trabzon’u ve Akçaabat’ın Sarıgül’ün önemsediğini de ifade eden Güner “Sarıgül ile 4 saat süren bir görüşme yaptık. Bu görüşmede Trabzon ve Akçaabat’ın özellikle önemsediğini belirtti. Bu bölgede yaptırdığı anket sonuçları çok iyi olduğunu ve bu harekette benimde olmam gerektiğini istedi. Bizimde bu harekete katılmamıza sorun teşkil eden bir şey bulunmuyor.  Konuyla ilgili kısa süre içerisinde bir açıklama yapacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Siyaset