Asla Rehavete Kapılmak Yok

Asla Rehavete Kapılmak Yok

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından kentteki bir otelde İl Danışma Kurulu toplantısı düzenlenen toplantıda konuşma yapan Erdoğan Bayraktar yeni bakanlıklar hakkında açıklamalarda bulundu.

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni bakanlıklar hakkında, “Başbakanımız yeni bakanlıkları açıkladı. Bu üretmeye, çalışmaya yönelik bir kabinedir” dedi.

erdogan-bayraktar2.20110608181411.jpg

Programda bir konuşma yapan Bayraktar, muhalefetin eleştirmekten başka bir şey yapmadığını belirterek, “Ya başkalarının yaptıklarını eleştiriyorlar, ya başkalarının yaptıklarına sahip çıkıyorlar ya da yapamayacakları şeyleri söylüyorlar” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni bakanlıklar hakkında açıklamalarda bulunan Bayraktar, “Başbakanımız yeni bakanlıkları açıkladı. Bu üretmeye, çalışmaya yönelik bir kabinedir. 8 devlet bakanlığı kaldırıldı. Türkiye artık kabuğunu kırmıştır, gıpta edilen bir ülkeyiz, kesinlikle rehavete kapılmamak lazım” diye konuştu.

erdogan-bayraktar1.20110608181341.jpg

Bayraktar, sözlerini şöyle tamamladı: “Trabzon’dan 6 milletvekili Ankara gidersek müthiş olacak, göreceksiniz Trabzon’u uçuracağız. Hep beraber bütünleşeceğiz. 56 gündür gücüm yettiği kadar çalıştım ve de çalışmaya devam edeceğim. Asla rehavete kapılmak yok”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset