Askerlik Şubesinden Duyuru

Askerlik Şubesinden Duyuru

1989/3 Tertip Asker olacakların dikkatine. Bu haber sizin için.

Akçaabat Askerlik Şubesi’nden yapılan açıklamada, Ağustos 2009 er celbinin ikinci gurubu 1989/3 tertip silah altına alınacak yükümlülerin sevk işlemlerinin 29 Eylül/1 Ekim tarihleri arasında yapılacağı belirtilerek, yükümlülerin sevk evraklarını en geç 1 Ekim’e kadar Akçaabat Askerlik Şubesi’nden almaları istendi.

Akçaabat Askerlik Şubesi’nden yapılan ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Binbaşı Okan Uslu’nun imzasını taşıyan açıklama şöyle:

“1. Askerliklerine 02 Ocak 2009 tarihinden önce karar aldıran er statüsündeki yükümlüler 1989/3 tertip olarak 17-30 Ağustos 2009/29 Eylül-01 Ekim 2009 tarihlerinde iki grup halinde silah altına alınacaklardır.

2. Sevke tabi tutulanların sınıf ve eğitim merkezlerini gösteren listeler Askerlik Şubesi ilan levhasında asılmış olup, isteyenler öğrenebileceklerdir. Sevk evrakları 23 Eylül 2009 tarihinden itibaren verilmeye başlanmış olup toplu sevkler ise 29 Eylül/01 Ekim 2009 tarihleri arasında yapılacaktır.

3. Sevk evraklarını almak üzere başvuracak yükümlülerin, nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

4. Askere alınacakların sevk evraklarını en geç 01 Ekim 2009 tarihine kadar almaları gerekmektedir. Sevk evraklarını al-mayanlar ile aldığı halde birliklerine katılmayanlar bakaya suçunu işlemiş olacaklarından Askerî Mahkeme’ye verilerek cezalandırılabilecekleri için yükümlülerin zamanında sevk evraklarını almaları ve birliklerine katılmaları menfaatleri icabıdır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler