Askerlere Veda Gecesi

Askerlere Veda Gecesi

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi tarafından Akçaabat Jandarma Bölük Komutanlığı bünyesinde hizmet veren 10 personelin görev yerlerinin değişmesi nedeniyle organize edilen veda gecesi düzenledi.


27 Haziran Pazartesi günü Kültürpark Saray Köfte Balık Restaurant'ta gerçekleştirilen veda gecesine; 
Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Celal Bozkurt, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Çelik, Emniyet Müdürü İsa Yılmaz, Nüfus Müdürü Haydar Hotaman, Seçim Müdürü Güngör Pektaş, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Ziraat Odası Başkanı Ali Bayram, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Zeki Alşan, Ziraat Bankası Müdürü Faruk Sezgin, Sağlık Grup Başkanı Dr. Enver Özdemir, Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Kemalettin Kölemenoğlu, Acısu Köyü Kalkındırma ve Kültür Derneği Başkanı Cafer Tosun, Akçaabat AvAvcılar, Yaban hayatı Koruma, Geliştirme ve Tanıtma Derneği Başkanı Hasan Çak ile bazı köy ve mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu gecede yöresel sanatçılarımızdan Hadiye Ölmez de bir konser verdi.

askere-veda.jpg

Gecenin ev sahipliğini yapan Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Başkanı Eyüp Gedikli, Akçaabat'a veda eden Silahlı Kuvvetler'in mensuplarının her zaman gönüllerindeki yerlerini muhafaza edeceklerini belirterek şunları söyledi:

“Bu akşam çok mutluyum. Çünkü yıllarca güvenliğimizi te-min ederek bizlere hizmet eden Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şerefli mensuplarıyla bir araya toplanmış bulunuyoruz. Aynı zamanda da onları Akçaabat'tan uğurluyor olmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Ama bu fizikî bir ayrılık olacak, gönüllerimizde ise yerlerini her zaman muhafaza edecekler.”

askerlere-veda.20110629170148.jpg

Tayini çıkanlar

Akçaabat'a veda eden askerle-rimizi temsilen Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş Hakan Uçurum ve Pazarcık Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş'a birer plaketin takdim edildiği geceye katılan askerlerimizin oldukça duygulandıkları gözlendi.

askerler-veda1.jpg

Tayinleri çıkan askerlerimizin yeni görev yerleri şöyle:

Jandarma Başçavuş Ahmet Erdoğan: Elazığ Baskil, Jandarma Başçavuş Hakan Uçurum: Batman Kozluk, Uzman Jandarma Çavuş Ender Yüzün Şırnak Silopi, Uzman Jandarma Çavuş Reşit Aydemir: Diyarbakır, Uzman Jandarma Çavuş Fatih Türk: Ağrı, Uzman Jandarma Çavuş Emrah Bağcı: Ağrı, Uzman Jandarma Çavuş Osman Göneç: Bingöl, Uzman Jandarma Çavuş Mustafa Mürsel: Mardin, Uzman Jandarma Çavuş Kamil Coşkun: Elazığ, Uzman Jandarma Çavuş Taner Önder: Tunceli.

askerlere-veda.jpg

Hayırseverlere Plaket

Öte yandan düzenlenen gece-de köylerine katkı sağlayan iki hayırsever vatandaşa da Muhtarlar Derneği tarafından hazırla-nan birer plaket takdim edildi.

Kirazlık Köyü'nde gerçekleştirilen yol çalışmasının masraf-larını karşılayan Kemal Acer isimli işadamına plaketini Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Acısu Köyü Balıklı Yaylası'na merhum babası adına cami yaptıran Ali Rıza Çelik'e de plaketini Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler