Askerden Kan Bağışı

Askerden Kan Bağışı

Türk Kızılayı Trabzon Şubesi tarafından “İlçeler Kan Vermede Yarışıyor” sloganıyla organize edilen kan bağışı kampanyası çerçevesinde Akçaabat’ta kurulan Kızılay çadırında Akçaabatlılar’ın kan bağışları kabul edildi.

 

Türk Kızılayı Trabzon Şubesi tarafından  “İlçeler Kan Vermede Yarışıyor” sloganıyla organize edilen kan bağışı kampanyası çerçevesinde Akçaabat’ta kurulan Kızılay çadırında Akçaabatlılar’ın kan bağışları kabul edildi.

Daha önce gerçekleştirilen kampanyalara nazaran bağış yapan kişi sayısının daha da arttığı dikkatlerden kaçmayan kampanya çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ilçemizde bulunan mensupları da toplu halde kan bağışında bulundular.

Türk Kızılayı Akçaabat Şubesi Başkanı Osman Tok, kan verme alışkanlığının ilçemizde giderek geliştiğini görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, bağışta bulunan herkese teşekkür etti. Düzenlenen kampanyanın ilimizdeki kan stoklarının istenilen düzeye gelinceye kadar süreceğini de belirten Başkan Tok, Kızılay çadırının daha sonra da kurulacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.