Asım Aykan Akçaabattaydı

Asım Aykan Akçaabattaydı

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan, partisinin Akçaabat, Araklı ve Ortahisar İlçe teşkilatları ziyaret etti.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan, partisinin Akçaabat, Araklı ve Ortahisar İlçe teşkilatları ziyaret etti.

Teşkilatların önemli misyonlar üstlenen dinamikleri olduğunu belirten Aykan, Ak Parti için 2015 genel seçimlerini ‘Ana’ seçimler olarak nitelendirdi. Devletin mahrem bilgilerini dinleyip servis eden art niyetli kişilerin yine bu seçimlerde rahat durmayacağını, bu milletle var olup, yoluna istikrarlı bir şekilde devam eden halkın partisi Ak Parti’ye hasar vermek için mücadele edeceklerini, ülkeyi parçalamak ve bölmek amacı güden bu kişilere ise yine en iyi ve sert cevabı Yüce Türk milletinin vereceğini belirten Aykan, büyük hedeflerin yolunun, milletin yolundan geçtiğini kaydederek şunları söyledi: ”Milletimiz bize yasaklar, yoksulluk ve yolsuzlukların üzerine gidelim diye oy verdi. Şimdi, niyeti belli olan bazı insanlar, bizi çeşitli operasyonlar ile yan yana koyarak amaçlarına ulaşmaya çalışıyor. Var olma ve yok olma savaşının içerisine girdiler fakat unutmasınlar ki, kendilerine yine en iyi cevabı 7 Haziran 2015 günü Yüce Türk milleti verecektir. Milletimiz ülkemizin büyümesini içine sindiremeyen bu kişilere aman vermeyecektir” diye konuştu.

Ak Parti’yi ülkeyi bataklıktan alıp, ummanlara açmış büyük bir gemi olarak tarif eden Aykan, yeni nesillere tarihlerine bakarak bu hizmetleri yapan insanlara şükredecek bir miras bırakacaklarını belirterek sözlerine son verdi.

asim-aykan.jpg

Tecrübeli siyasetçi ziyaretleri esnasında birçok vatandaş ile de bir araya gelerek kendilerini dinleyerek hayır dualarını aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset