Asbaşkan'dan Açıklama

Asbaşkan'dan Açıklama

Akçaabat Sebatspor’da asbaşkan Adnan Topsakal, küme düşme potasından biraz uzaklaşmasından memnun olduklarını söyledi.

Akçaabat Sebatspor’da asbaşkan Adnan Topsakal, küme düşme potasından biraz uzaklaşmasından memnun olduklarını ancak henüz istedikleri sıralamada olmadıklarını, Bugsaşspor karşılaşmasından iyi bir netice alıp gelecek maçlara daha rahat çıkmak istediklerini söyledi.

 

Adnan Topsakal yaptığı açıklamada, Ofspor karşısında aldıkları 3 puanın ligde kalama adına çok önemli olduğunu ifade ederek “Ofspor karşısında ligde kalma adına önemli 3 puan aldık. Alınan bu galibiyetle takıma gelecek karşılaşmalar için moral oldu. Bu moral ile deplasmanda yapacağımız Bugsaşspor karşılaşmamsına çıkacağız. Bu karşılaşmadan da iyi bir netice elde edip ederek kalan karşılaşmalara daha rahat çıkmak istiyoruz” dedi.

 

Takıma gereken desteği verdiklerini de ifade eden Topsakal, “takımımıza iş adamlarımız ve mülki amirlerimiz ellerinden gelen desteği vermeye çalışıyor.  Alınan saha iyi saha sonuçları bize destek olanlara karşı da mahçup olmamış oluyoruz. Bu da takımımıza daha çok destek olmamıza neden oluyor” dedi.

Topsakal, Ankara’ya hava yolu ile giden ve kafilenin uçak masraflarını karşılayan Akçakale Belediye Başkanı Emre Akgün’e teşekkür etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor