Asbaşkan Açıkladı

Asbaşkan Açıkladı

Akçaabat Sebatspor Kulübü Asbaşkanı Temel Kazancıoğlu "bize gelen teklfi kabul ettik" dedi.

Akçaabat Sebatspor Kulübü Asbaşkanı Temel Kazancıoğlu, pilot takım olma konusunda Trabzonspor'dan kendilerine gelen teklife seve seve ''evet'' dediklerini ve bu konuda genel kuruldan yetki isteyeceklerini söyledi.

 

Kazancıoğlu, sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'da göreve gelen yeni yönetim kurulunun çeşitli projeleri hayata geçirmek istediğini belirterek, ''Bunlardan birisi de pilot takım uygulaması. Bu takımı da hem tesis hem kurumsallaşma hem de geçmişteki başarıları nedeniyle Akçaabat Sebatspor olarak düşündüler. Akçaabat Sebatspor, bu işe yakışan kulüptür. Zaten yıllardır iki takım arasında bir bağ mevcuttu. Biz buna resmiyet kazandırmak istiyoruz'' dedi.

 

Trabzonspor'a gerek il içinden gerekse il dışından gelerek forma şansı bulamayan ve ileride kazanılabilecek futbolcuların Akçaabat Sebatspor'da oynamasını istediklerini ifade eden Kazancıoğlu, şöyle devam etti:

''Bunu başarmak içinde Akçaabat Sebatspor'un Trabzonspor ile yıllardır var olan futbolcu alıp verme ilişkilerinin kişilerin insiyatifinde değil de bir protokolle kalıcı olmasını istiyoruz. Buradaki amaç budur. Her iki kulübün de menfaatine olan bir projedir. Bu teklif Akçabaat Sebatspor için bir şanstır. Bu şansı iyi değerlendirmek gerekir. Trabzonspor'dan gelen teklife seve seve 'evet' dedik. Bize gelen bu teklif için şimdi önümüzdeki genel kurulda üyelerden yetki isteyeceğiz.''

 

Trabzonspor'un Akçaabat Sebatspor'un rengini veya adını değiştirmek gibi bir düşüncesinin olmadığını kaydeden Kazancıoğlu, ''İdari bakımdan Trabzonspor'un tavsiye ettiği kişiler görev yapacaktır. Ancak kulüp yine kendi başkanını ve yöneticilerini kendisi seçecektir. Teknik heyet ve futbolcu planlaması Trabzonspor tarafından yapılacaktır. Biran önce Akçaabat Sebatspor'u Bank Asya Birinci Lig'e çıkarıp burada kalıcı hale getirmek istiyoruz'' diye konuştu.

 

İlerleyen dönemlerde de şirketleşme çalışmalarının yapılacağını kaydeden Kazancıoğlu, ''Bu şirketin yüzde 49 hissesi Akçaabat Sebatspor'un diğer hissesi ise Trabzonspor'un olacaktır. Kulüp daha profesyonelce yönetilecektir. Akçaabat Sebatspor'un mevcut borcunun belli bir kısmı Trabzonspor'un bütçesini sarsmayacak şekilde Trabzonspor'a aktarılacak'' dedi.

 

Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Spor