Arpacılı'da Su Sevinci

Arpacılı'da Su Sevinci

KÖYDES kapsamında Arpacılı köyünde gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde vurulan sondajda, köyün 50 yıllık ihtiyacını giderecek kadar içme suyu rezervine rastlandı

Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında Arpacılı köyünde gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde vurulan sondajda, köyün 50 yıllık ihtiyacını giderecek kadar içme suyu rezervine rastlandı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde açılan sondaj kuyusunda 200 metrede rastlanan içme suyunun kalitesinin üst düzeyde olduğu belirtilirken, çıkan su İl Genel Meclisi Üyeleri Kenan Haçkalı, İrfan Çelik ve Mustafa Hikmet Eyüpoğlu tarafından da denetlendi.

Arpacılı Muhtarı Alahittin Kalaycı, uzun süreden beri içme suyu ihtiyacı bulunan köylerinin nüfusunun 200 hane olduğunu hatırlatarak, bulunan suyun 500 haneye 50 yıl yetecek rezerve sahip olduğunu söyledi.

3 günlük bir uğraşı sonucu çıkan suyun depolanması ve isale hattının yapılması için de çalışmaların hemen başlatılacağını söyleyen Kalaycı, suyun çıkartılmasında emek harcayanlarla katkılarından ötürü Kaymakam Erol Özkan’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler