Aracın İçinde Miydi?

Aracın İçinde Miydi?

Akçaabat iskelesinden denize uçan kamyonetin sahibi Ercan Altuntaş'ın aracın içerisinde bulunup bulunmadığı sorusuna hâlâ bir cevap bulunamadı.

Akçaabat iskelesinden denize uçan kamyonetin sahibi Ercan Altuntaş'ın aracın içerisinde bulunup bulunmadığı sorusuna hâlâ bir cevap bulunamadı.
Kurtarma ekiplerinin denizde gerçekleştirdiği aramalarda Altuntaş'tan herhangi bir ize rastlanmazken, konuyla ilgili olarak gerçekleştirilen bazı televizyon programlarını arayan kişiler ise Altuntaş'ın yaşadığını ve Antalya'da olduğunu iddia ettiler.
Öte yandan olayla ilgili soruşturmayı genişleten Akçaabat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarındaki görüntülerden ulaştığı olaydan birkaç saat önce iskelede bulunan kişilerden de olayı aydınlatacak herhangi bir bilgi alamadı.

Olay gecesi Akçaabat iskelesinde bulunan M. A., F. C. ve K. C. verdikleri ifadede Ercan Altuntaş'ı iskeleye giderken gördüklerini ancak aracın denize düşüşünü görmediklerini ifade ettiler.

Trabzon'da esnaflık yaptıkları belirlenen şahısların Emniyet güçlerine verdikleri ifadede, “O akşam arkadaşlar ile iskelenin uç kısmına yakın bir yerde otomobilde oturuyorduk. Denizde aşırı dalga vardı. Bu nedenle aracımızı daha güvenli olan iskelenin korkuluk olan orta kısmına çektik. Araç içerisinde oturmaya devam ettik. Aracımızın yönü karaya dönüktü. Kayıp olan genç birkaç kez yanımızdan geçti. Denizde bir ara çok şiddetli bir dalga oluştu ve bu dalga, içinde oturduğumuz otomobili yaklaşık 1 metre olduğu yerden uzaklaştırdı. Hatta elimizde bulunan çerezler bile döküldü. Bunun üzerine iskeleden ayrıldık. Sonradan ne oldu bilmiyoruz” dedikleri öğrenildi.

Olay anından kısa bir süre önce iskeleden ayrılan ve Ercan Altuntaş'ın da içinde olduğu varsayımı yapılan 34 DC 0661 plakalı otomobilde bulunan Y. K. ve T. G. isimli şahıslar da yanlarında Ercan Altuntaş’ın bulunmadığını söylediler.

Şahıslar, Akçaabat Emniyet Müdürlüğü ekiplerine verdikleri ifadede, araçlarının yönünün denize doğru olduğunu ve kamyonetin iskelenin orta kısma yakın bir yerde durduğunu gördüklerini, sert dalgalar çıkması üzerine iskeleden ayrıldıklarını ve bu sırada kamyonetin denize düşmemiş olduğunu belirttiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler