Araç Takviyesi

Araç Takviyesi

Araç Takviyesi

Akçaabat Belediyesi araç filosuna yeni bir kamyon daha ekledi.

Büyükşehir yasası ile hizmet alanı genişleyen Akçaabat Belediyesi artan iş yükü ve çalışma yoğunluğuna orantılı olarak   halka daha iyi ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek adına araç filosunu güçlendirip geliştirmeye devam ediyor.

Türkiye Belediyeler Birliği'nin hibesi olarak verilen kamyon, Fen İşleri Müdürlüğünce ilçede sürdürülen hizmetlerde kullanılacak.

Kaliteli hizmetin en hızlı ve en kısa zamanda kent geneline ulaşması için her zaman özveriyle çalıştıklarını söyleyen Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, hibe olarak araç filosuna katılan tam donanımlı kamyonun faaliyet alanındaki hizmetleri daha da hızlandıracağını dile getirdi.

Halka daha iyi, daha kaliteli ve daha verimli hizmet sunmak amacıyla çalıştıklarını vurgulayan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “Araç parkımız daha da güçlendi. Aracımız belediyemize hayırlı olsun, genişleyen araç filomuzla ilçemizde hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Türkiye Belediyeler Birliği’ne, Akçaabat Belediyesi’ne hibe ettikleri araç için teşekkürlerimi sunuyorum. " dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler