Araç Denize Uçtu

Araç Denize Uçtu

Akçaabat ilçesine bağlı Akçakale Mahallesi'nde araç limandan denize düştü.

 Akçaabat ilçesine bağlı Akçakale mahallesinde araç limandan denize düştü.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, 2’si erkek 3 kişinin içinde bulunduğu araç Akçakale’de limandan denize düştü.  Araç içerisinde bulunan Orhan Birinci olay yerinde hayatını kaybederken, Güşra Kaymak(21) ve Eser Özkurt(31) olay yerine gelen ambulansla en yakın hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Araç Kiralık…

1 Kişinin hayatını kaybettiği olayda, 53 DV 174 plakalı aracın birkaç gün önce bir şahıstan kiralandığı öğrenildi. Araç sahibi de olay yerine gelerek jandarma ekiplerine bilgi verdi. Araç sahibi olayda hayatını kaybeden Orhan Birinci’nin birkaçgün önce aracı kiralamak istediğini, daha önce kiraladığında verdiği sözü yerine getirmediği için aracı kiraya vermemesi üzerine, başka bir kişi üzerinden aracı kiraladığını ifade etti.

Olayın tanığı bir vatandaş “balkonda çay içiyordum.  Araç limanda geri manevra yaparak biraz durdu. Yaklaşık 10 dakika sonra aracın durduğu yerden aniden geri gittiğini ve denize düştüğünü gördüm. Koşarak olay yerine geldim. Sonra ambulans  geldi. Önce bayan çıktı ve ardından bir erkek çıktı. Denizden çıkartılan bayan Orhan’ı kurtarın diye bağırıyordu. Biz o anda denizde bir kişi daha olduğunu öğrendik” şeklinde olayı anlattı.

orhan-ozturk.jpg
Olayda hayatını kaybeden Orhan Birinci'nin Düzköy Çigdemli mahallesinden olduğu ve cenazesinin yarın (1 Şubat Pazartesi) Çiğdemli'de defendileceği öğrenildi.

sahil.jpg

akcakale-kaza.jpg

videogaleri-001.gif

 

fotogaleri.gif

Haber, Fotoğraf ve Görüntü: Derviş Altuntaş, Nesrin Bayram  www.akcaabathaber.com

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler