Anneler, Günlerini Doyasıya Kutladılar

Anneler, Günlerini Doyasıya Kutladılar

Anneler, Günlerini Doyasıya Kutladılar

Anneler, Günlerini Doyasıya Kutladılar

Akçaabat Belediyesince hayatımızda önemli yeri olan, bizleri dünyaya getiren, sabırla büyüten ve sevgilerini bizlerden esirgemeyen anneler adına bugün Erol Günaydın Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir çeşitli etkinlikler düzenlendi. Gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde yapılan programa anneler yoğun ilgi gösterdi.

Sergi açılışı ve kokteyl ile başlayan Anneler Günü etkinlikleri Akçaabat Belediye Tiyatrosu’nun “Çocuğum” adlı oyunu ile devam etti. Usta oyuncular tarafından sahnelenen oyun annelerden tam not aldı. Oyun sonunda tiyatro oyuncuları tarafından bütün misafirlere bugünün anısına karanfil dağıtıldı.

Tiyatro oyunundan sonra Erol Günaydın Kültür ve Sanat Merkezinde anneler günü münasebetiyle sahne alan Sinan Yılmaz anneleri coşturdu. Programa katılan anneler ve çocuklarla eğlenceli diyaloglar kurdu. Salonda bulunan bütün çocukları sahneye alan Sinan Yılmaz müzik eşliğinde çocuklarla doyasıya kolbastı oynadı. Program sonunda anneler ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Sinan Yılmaz doyumsuz bir güne imza attı. Programı düzenleyen Akçaabat Belediyesi’ne ve Kültür ve Sosyal İşler Müdür Turhan Bektaşoğlu’na teşekkürlerini sunan Sinan Yılmaz “ Bizler Karadeniz kültürünü elimizden geldiğince her yerde tanıtmaya çalışıyoruz. Bir Trabzonlu olarak bugün değerli annelerimizle burada olmaktan mutluluk duyuyorum.” dedi.

Programa katılan anneler düzenlenen organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek hatırlanmış olmanın verdiği mutlulukla Akçaabat Belediyesi’ne teşekkürlerini sundular.

a6.jpg

a5.jpg

a4-001.jpg

a3-002.jpg

a2-002.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler