Ankara'dan Akçaabat'a Gelin

Ankara'dan Akçaabat'a Gelin

Gazeteci Ali Osman Çoban hayatının aşkı ile olan mutluluğunu evlilikle taçlandırdı. Yakışıklı damada, güzeller güzeli gelin...

Trabzon’un Akçaabat ilçesinden gazeteci Ali Osman Çoban hayatını Seher Tuğçe Tüfekçi ile birleştirdi. İkilinin aşkı Ankara’da başladı, Trabzon’da evlilikle tamamlandı.

Genç çift bu mutluluğu düğün davetiyelerine: ‘’Gerçekten isteyip inanınca, çok sevip sabredince, söylenenleri duymayıp gönülden sevgiliye dönünce…’’ dizeleriyle dile getirdi.

Tüfekçi ve Çoban çifti Kardelen Düğün Salonu’nda yapılan törenle hayatını birleştirdi. Düğünde çiftin ailesi de en az onlar kadar heyecanlıydı. Baba Hasan ve anne Nebahat Çoban ilk çocuklarının mürüvvetini görürken kızını Trabzon’a gelin gönderen Ayşe Deniz Safter çifti duygusal anlar yaşadı.

Bu arada Ali Osman Çoban gelin arabasına ‘Ayaş (Ankara) da kalmaz sana, Bize her yer Trabzon’ yazdırarak mesajını verdi. Düğüne AK Parti teşkilatı da çiçek gönderdi ve parti yönetiminden katılım sağlandı. Mutlu çifte bizler de mutluluklar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler