Ankara'da Trabzon Lobisi

Ankara'da Trabzon Lobisi

T.B.M.M yoğun bütçe görüşmelerinden fırsat bulan Trabzon kökenli milletvekilleri yemekte bir araya geldi.

T.B.M.M yoğun bütçe görüşmelerinden fırsat bulan Trabzon kökenli milletvekilleri yemekte bir araya geldi.

26. Dönem Trabzonlu bazı Bakanlar ve Milletvekilleri AK Parti genel merkezi karşısında yer alan Taka Restoran’da yemekte buluştular.

Yemeğe katılanlar arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Zonguldak Milletvekili aslen Trabzon Sürmeneli olan Hüseyin Özbakır, Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Salih Çora, Muhammet Balta, Adnan Günnar, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Fatma Benli, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır'ın danışmanı Trabzon Araklılı olan Levent Çebi katıldı.

Sıcak bir havada geçen yaklaşık iki saat kadar süren toplantıda Trabzon’daki projeler, Trabzon milletvekillerinin yanı sıra Trabzon kökenli diğer milletvekilleri tarafından da sahiplenildi. Projelerin takibi noktasında ortak bir yol haritası belirlendi.

milletvekilleri-ankarada.jpg

Yemeğin ardından Bakanlar ve Milletvekilleri hatıra fotoğrafı çektirerek genel kurul oylamaları için tekrardan T.B.M.M gitmek üzere restorandan ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler