Ankara'da Trabzon günleri

Ankara'da Trabzon günleri

Ankara'da düzenlenen "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri" ne Akçaabat damgasını vurdu.

Ankara'da bu yıl ikincisi düzenlenen Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri, renkli görüntülere sahne oldu. TBMM Başkanı Köksal Toptan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda Trabzonlu'nun katıldığı etkinliğin ilk gününde büyük izdiham yaşandı.
Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 5 gün süren etkinliğin ilk gününe Başbakan Erdoğan, TBMM Başkanı Toptan, Devlet Bakanı Said Yazıcıoğlu, Bayındırlık ve İskan Bakanı Nafik Özak, Trabzonlu vekiller ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinliğe katılan Başbakan Erdoğan ve TBMM Başkanı Toptan, yöresel yemeklerin sergilendiğini standları gezdi. Başbakan Erdoğan, bir standdan sütlaç aldı. 

Akçaabat Gözdeydi.

Etkinlikte Akçaabat'tan Akçaabat Belediyesi, Akçakale Belediyesi, Nihat Usta, Fevzi Hoca'nın yanısıra Akçaabat Salı Pazarı vefotoğrafları ile  Atilla Alp Bölükbaşı  stand açtı. Akçaabatlıara ait satndlar en çok ziyaret edilen ve ilgi gören standlar olarak etkinliğin gözdesi oldu.



NOT:Etkinliğin fotoğrafları elimize geç ulaşması nedeniyle sizlere zamnında ulşatıramadık.Bu eksikliğimizden dolayı özür dileriz.

Kültür Sanat