Ankara'da Eğitime Katıldılar

Ankara'da Eğitime Katıldılar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından organize edilen Siyaset ve Liderlik Okulu’na Akçaabat MHP teşkilatı da katıldı.

 

Siyaset ve Liderlik Okulu hakkında bilgi veren MHP Akçaabat İlçe  Başkanı Serkan Altuntaş, “Kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin milli ve sosyal meselelerine cevap verebilecek kadrolar yetiştiren Milliyetçi Hareket Partisi bu konuda bir atılım daha yaparak, MHP Genel Merkezi bünyesinde Siyaset ve Liderlik Okulu açmıştır. MHP Parti Okulu tarafından Türkiye'deki bütün teşkilatlara verilen eğitim çalışmalarının bu haftaki ayağına  MHP Trabzon ve Akçaabat  teşkilatı katılmıştır” dedi.

 

 

 

 

Akçaabat ilçe teşkilatlarından Ankara'ya giden katılımcıların son siyasal gelişmeler, Anayasa değişiklikleri, MHP'nin Meclis faaliyetleri, Temel Hukuk, MHP'nin ekonomi politikası ve insan kazanma sanatı konularında derslere girerek eğitim aldıkları belirtildi.

 

Ankarada ki Siyaset ve Liderlik Okulu’na Akçaabat MHP teşkilatından şu isimler katılarak belge almaya hak kazandı; MHP ilçe Başkanı Serkan Altuntaş, Hüsnü Sevim,Ahmet Kumaş, Yıldıray Burnaz, Gökhan Kolaylı, Hakan Akyüz, Ahmet Şentürk, Miraç Çınar, Nizamettin Karabacak, Osman Kolaylı, Hasan Yol.

 

 

Eğitime Kadın Kolaarı Başkanı Emine Özlü ve yönetiminde yer alan, Fatmagül Semerci, Özlem Sivrikaya, Sevim Sevim, Dilek Yılmaz da katılarak eğitim sonunda katılım belgesi aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset